Zit verkopen in een internationale, technische omgeving jou in het bloed en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou!

International Sales Manager
Fulltime

Ter uitbreiding van ons Salesteam zijn we op zoek naar eenInternational Sales Manager voor de regio Afrika (Franstalig).

Functie-inhoud

De International Sales Manager is verantwoordelijk voor het genereren van omzet door het succesvol verkopen van machines en proceslijnen (projecten). Je werkt aan het realiseren van een uitgebreid klantennetwerk, waarmee wereldmakerleiderschap kan worden gerealiseerd door het opbouwen en onderhouden van een duurzame relatie met klanten en prospects. Je levert een proactieve bijdrage aan de ontwikkeling o.g.v. marktverkenning, verdere professionalisering van de afdeling, inhoudelijke en vaktechnische informatievoorziening etc. Frequente bezoeken aan onze internationale klantenkring maakt onderdeel uit van deze functie.

Functie eisen

  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding op gebied van Sales, Procestechnologie en/of Werktuigbouwkunde;
  • Je hebt minimaal 5 jaar internationale sales ervaring in (food)processing machinery, waarbij ervaring in de food, cacao- en/of chocolade verwerkende industrie een pré is;
  • Je hebt uitstekende communicatieve en onderhandelingsvaardigheden;
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Gezien het werkgebied is kennis van de Franse taal een must. Kennis van de Duitse taal is een pré.

Competenties

Je herkent je in o.a. de volgende eigenschappen:
Assertief, onderhandelen, conflicthantering, gespreksvaardigheid, presenteren, sensitief.

Wij bieden

Een afwisselende en uitdagende baan bij een lerende, internationale organisatie waar geen dag hetzelfde is. Daarnaast bieden we een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Onze organisatie onderscheidt zich door een plezierige en informele werksfeer met, voor jou circa 150 nieuwe collega’s, waar veel ruimte voor initiatieven en ontwikkeling is.

Over Royal Duyvis Wiener

Royal Duyvis Wiener B.V. is opgericht in 1885 en gevestigd in Koog aan de Zaan, het hart van de cacaosector. We zijn een toonaangevende fabrikant in de wereldwijde cacao- en chocolade verwerkende industrie en optimaliseren productieprocessen door het leveren van nieuwe apparatuur en het upgraden van bestaande installaties. Met onze vestigingen in Nederland, Duitsland en Brazilië, zijn we er trots op een solide basis te hebben gelegd door onze activiteiten en diensten in verschillende delen van de wereld uit te breiden. Onze toegewijde medewerkers zijn zeer gemotiveerd om onze klanten te ondersteunen door hen te helpen bij het realiseren van hun optimale productiefaciliteit, van rauwe bonen tot afgewerkte chocolade.

Kernwaarden

Betrouwbaar, eerlijk, eigenaarschap, passie, respect, samenwerken & vertrouwen.

Onze kerncompetenties

Innovatief, aanpassingsvermogen, initiatiefrijk, serviceen klantgericht, integer en samenwerken.

Enthousiast en wil je solliciteren?

Ben je enthousiast geworden van deze vacature en wil je onze nieuwe collega worden? Stuur dan je motivatiebrief en Curriculum Vitae t.a.v. Colinda Vinke (HR Manager) naar: recruitment@duyviswiener.com Voor meer informatie over de functie kun je bellen naar Judith Klaver: 075-6126208. Jouw sollicitatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld