Royal Duyvis Wiener B.V.

24/7 Technical Support Hotline: +31 756 126 133

sales@duyviswiener.com

+31 756 126 126

Koog aan de Zaan (NL)

Vacature Project Manager

Zit organiseren in jouw bloed en streef je samen met jouw team naar een optimaal resultaat? Voel je je als een vis in het water in een afwisselende en uitdagende baan bij een dynamische internationale organisatie die volop in ontwikkeling is en waar het nemen van initiatieven zeer wordt gewaardeerd? Dan komen we graag met jou in gesprek over de functie!

Project Manager

[40 uur per week]

Je bent de laatste stap naar een tevreden klant
Toon initiatief en werk zelfstandig
Op kantoor óf op locatie bij de klant
Welkom in de wereld van chocolade

Functie-inhoud

Als Project Manager ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het realiseren van complexe en omvangrijke projecten conform de contractafspraken bij klanten. Je bent betrokken bij de acceptatie van het project welke vanuit de sales organisatie wordt aangeboden. Je gebruikt de scope van het project als referentie en verkoopt activiteiten buiten de scope als meerwerk. Je bent daarbij hét aanspreekpunt namens Royal Duyvis Wiener en je pakt belangrijke kansen.

Je geeft leiding aan jouw projectteam. Daarbij ben je verantwoordelijk voor het (eind)resultaat vanaf het maken van een projectplan tot en met de overdracht naar de klant. Je houdt grip op het project door middel van projectbeheersing op o.a. budget, planning, communicatie, organisatie, informatie, veiligheid, kwaliteit en volledigheid van de projectdocumentatie. Daarbij zijn juiste inhoudelijke en financiële rapportages ten behoeve van het management (klant en RDW) belangrijke stuurmiddelen. Hiervoor is gestructureerd werken, het hebben van een helicopterview / overzicht, goede plannings- en organisatiekwaliteiten en resultaatgerichtheid essentieel. Verder durf je besluiten te nemen en houd je het hoofd koel in stressvolle situaties.

Je beschikt o.a. over de volgende kennis en ervaring:

  • Afgeronde (technische) opleiding op minimaal HBO-niveau;
  • Minimaal 5-10 jaar ervaring in projectmanagement in de maakindustrie (complexe en omvangrijke projecten);
  • Werkervaring in een internationaal georiënteerde industriële of procesomgeving;
  • Ruime ervaring met supply chain management;
  • VCA VOL is een pré, maar uiteindelijk verplicht voor de uitoefening van de functie;
  • Uitstekende communicatieve / commerciële vaardigheden;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Kennis van de Duitse, Franse en/of Spaanse taal is een pré;
  • Je bent bereid incidenteel in het buitenland te werken.

Je herkent jezelf o.a. in de volgende eigenschappen: resultaatgericht, stressbestendig, zorgvuldig, goede plannings- en organisatiekwaliteiten, besluitvaardig, zelfredzaam en oplossingsgericht.

Wist je dat de overgrote meerderheid van de chocoladerepen die je in de supermarkt vindt, worden aangeraakt door een machine van Royal Duyvis Wiener? Ga met ons mee in een wereld waar chocolade en staal samensmelten. In je eerste maanden bij Royal Duyvis Wiener leer je alles over de verwerking van cacao, chocolade, noten en zaden. Als bonus komen je smaakpapillen ook aan de beurt!

Onze organisatie onderscheidt zich door een plezierige en informele werksfeer met wereldwijd circa 250 collega’s waarvan er zo’n 150 in Nederland werkzaam zijn, waar trots en passie hoog in het vaandel staan. Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid die bij jouw achtergrond en ervaring passen. Naast een goed salaris bieden we ook een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:
– minimaal 32 vakantiedagen per jaar
– mogelijkheid tot het volgen van (interne) trainingen
– voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering
– korting op verzekeringen bij Centraal Beheer en op de zorgverzekering bij Zilveren Kruis
– fiscaal gunstige regeling voor de aanschaf van een fiets
– last but not least: de mooiste werkplek aan de Zaan!

De CAO Metalektro Basis is van toepassing op deze functie.

Een afwisselende en uitdagende baan bij een lerende, internationale organisatie waar geen dag hetzelfde is. Daarnaast bieden we een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Onze organisatie onderscheidt zich door een plezierige en informele werksfeer met, voor jou circa 150 nieuwe collega’s, waar veel ruimte voor initiatieven en ontwikkeling is.

Onze Organisatie

Royal Duyvis Wiener B.V. is opgericht in 1885 en gevestigd in Koog aan de Zaan, het hart van de cacaosector. We zijn een toonaangevende fabrikant in de wereldwijde cacao- en chocolade verwerkende industrie en optimaliseren productieprocessen door het leveren van nieuwe apparatuur en het upgraden van bestaande installaties.

Met onze vestigingen in Nederland, Duitsland en Brazilië, zijn we er trots op een solide basis te hebben gelegd door onze activiteiten en diensten in verschillende delen van de wereld uit te breiden. Onze toegewijde medewerkers zijn zeer gemotiveerd om voor onze klanten de optimale productiefaciliteit te realiseren, van rauwe bonen tot afgewerkte chocolade.

Ons kantoor is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt vlakbij de snelweg A8. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein voor de fiets, motor en auto.

Kernwaarden

Betrouwbaar, eerlijk, eigenaarschap, passie, respect, samenwerken & vertrouwen.

Onze kerncompetenties

Innovatief, aanpassingsvermogen, initiatiefrijk, service- en klantgericht, integer en samenwerken.

Is deze functie jou op het lijf geschreven?

Ben je enthousiast geworden van deze vacature en zie je jezelf als een mooie aanvulling op ons team? Dan ontvangen we graag jouw motivatiebrief en Curriculum Vitae t.a.v. Maaike Punt (Board & HR Assistant) via recruitment@duyviswiener.com.

Wil je eerst nog wat meer informatie ontvangen? Dan kun je ons ook bellen op nummer: 075-6126123. Jouw sollicitatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld