Royal Duyvis Wiener B.V.

24/7 Technical Support Hotline: +31 756 126 133

sales@duyviswiener.com

+31 756 126 126

Koog aan de Zaan (NL)

Vacature Automation Engineer

Word jij enthousiast van het ontwikkelen van nieuwe software voor onze machines en streef je samen met jouw team naar een optimaal resultaat? Voel je je als een vis in het water in een afwisselende en uitdagende baan bij een dynamische internationale organisatie die volop in ontwikkeling is en waar het nemen van initiatieven zeer wordt gewaardeerd? Dan komen we graag met jou in gesprek over de functie:

Automation Engineer

[40 uur per week]

Je bent de laatste stap naar een tevreden klant
Toon initiatief en werk zelfstandig
Op kantoor óf op locatie bij de klant
Welkom in de wereld van chocolade

Functie-inhoud

Als Automation Engineer ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor de besturingssoftware voor onze machines. Binnen de afdeling wordt de besturingssoftware en de bedieningshandleidingen geschreven en kast- en installatie specificaties opgesteld. Tijdens de installatie bij de klant zijn we aanwezig om de inbedrijfstelling en validatie van het project te begeleiden en/of uit te voeren.

Je beschikt o.a. over de volgende kennis en ervaring:

  • Een afgeronde technische opleiding op HBO niveau (HTS Elektro)
  • Ervaring met Siemens TIA Portal voor het ontwikkelen en inbedrijfstellen van Siemens PLC-, HMI- en SCADA applicaties.
  • Ervaring met Rockwell AB Studio 5000 en Factory Talk voor het ontwikkelen en inbedrijfstellen van applicaties met CompactLogix PLC’s en Panelview HMI’s is een pré
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Je bent bereid om in het buitenland te werken (circa 25%)

Je herkent jezelf o.a. in de volgende eigenschappen: Leergierig, vooruitstrevend, klantvriendelijk, teamplayer en flexibel.

Wist je dat de overgrote meerderheid van de chocoladerepen die je in de supermarkt vindt, worden aangeraakt door een machine van Royal Duyvis Wiener? Ga met ons mee in een wereld waar chocolade en staal samensmelten. In je eerste maanden bij Royal Duyvis Wiener leer je alles over de verwerking van cacao, chocolade, noten en zaden. Als bonus komen je smaakpapillen ook aan de beurt!

Onze organisatie onderscheidt zich door een plezierige en informele werksfeer met wereldwijd circa 250 collega’s waarvan er zo’n 150 in Nederland werkzaam zijn, waar trots en passie hoog in het vaandel staan. Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid die bij jouw achtergrond en ervaring passen.

Naast een goed salaris bieden we ook een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:
minimaal 32 vakantiedagen per jaar, mogelijkheid tot het volgen van (interne) trainingen, voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering, korting op verzekeringen bij Centraal Beheer en op de zorgverzekering bij Zilveren Kruis, fiscaal gunstige regeling voor de aanschaf van een fiets en gratis gebruik van onze eigen fitness-faciliteit.

Teneinde achteraf teleurstellingen te voorkomen… we doen niet aan (structureel) thuiswerken. Onder het motto “sociaal tegen de één, is asociaal tegen de ander” werken we net als al onze collega’s, de binnen de productie (gerelateerde) afdelingen, vanaf onze kantoorlocatie. Maar dat is dan ook wel de mooiste werkplek aan de Zaan!!!

De CAO Metalektro Basis Personeel is van toepassing op deze functie.

Een afwisselende en uitdagende baan bij een lerende, internationale organisatie waar geen dag hetzelfde is. Daarnaast bieden we een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Onze organisatie onderscheidt zich door een plezierige en informele werksfeer met, voor jou circa 150 nieuwe collega’s, waar veel ruimte voor initiatieven en ontwikkeling is.

Onze Organisatie

Royal Duyvis Wiener B.V. is opgericht in 1885 en gevestigd in Koog aan de Zaan, het hart van de cacaosector. We zijn een toonaangevende fabrikant in de wereldwijde cacao- en chocolade verwerkende industrie en optimaliseren productieprocessen door het leveren van nieuwe apparatuur en het upgraden van bestaande installaties.

Met onze vestigingen in Nederland, Duitsland en Brazilië, zijn we er trots op een solide basis te hebben gelegd door onze activiteiten en diensten in verschillende delen van de wereld uit te breiden. Onze toegewijde medewerkers zijn zeer gemotiveerd om voor onze klanten de optimale productiefaciliteit te realiseren, van rauwe bonen tot afgewerkte chocolade.

Ons kantoor is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt vlakbij de snelweg A8. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein voor de fiets, motor en auto.

Kernwaarden

Betrouwbaar, eerlijk, eigenaarschap, passie, respect, samenwerken & vertrouwen.

Onze kerncompetenties

Innovatief, aanpassingsvermogen, initiatiefrijk, service- en klantgericht, integer en samenwerken.

Is deze functie jou op het lijf geschreven?

Ben je enthousiast geworden van deze vacature en zie je jezelf als een mooie aanvulling op ons team? Dan ontvangen we graag jouw motivatiebrief en Curriculum Vitae t.a.v. Maaike Punt (Board & HR Assistant) via recruitment@duyviswiener.com.

Wil je eerst nog wat meer informatie ontvangen? Dan kun je ons ook bellen op nummer: 075-6126123. Jouw sollicitatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld