Royal Duyvis Wiener B.V.

24/7 Technical Support Hotline: +31 756 126 133

sales@duyviswiener.com

+31 756 126 126

Koog aan de Zaan (NL)

Verschillende stages

Royal Duyvis Wiener B.V. zoekt stagiairs!!!

Na een Coronatijdperk waar maar geen einde aan leek te komen, kunnen we eindelijk weer stageplaatsen beschikbaar stellen. En daarom zetten we onze deuren weer open voor gedreven studenten die op zoek zijn naar een stageplaats op een van de volgende afdelingen

Inkoop | Technical Support | Production Office

Afstudeer- en meeloopstages
Leer van de experts in jouw vakgebied
4 – 6 maanden op de werkvloer
Welkom in de wereld van chocolade

Deze afdelingen hebben afstudeer- of meewerkstages in de aanbieding

Afdeling Inkoop

Onze afdeling Inkoop heeft ruimte voor een meewerkstage voor een student in de richting HBO Commerciële Economie of Bedrijfskunde (of soortgelijk), voor een periode van 4 tot 6 maanden. Op de afdeling zijn circa 5 collega’s werkzaam die graag hun kennis willen delen en jou mee willen nemen in de wereld van inkoop, contact met leveranciers en alle activiteiten die hierbij komen kijken. Uiteraard maak je volledig onderdeel uit van het team, draai je volledig mee op de afdeling en de overleggen die plaatsvinden.

Afdeling Technical Support

Onze afdeling Technical Support heeft ook ruimte voor een meewerkstage voor een student in de richting HBO Technische Bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde, Mechatronica of Maintenance (of soortgelijk), voor een periode van 4 tot 6 maanden. De afdeling Technical Support is verantwoordelijk voor alle activiteiten rondom het adviseren over en verlenen van service en onderhoud van onze machines in de cacao- en chocolade industrie. De afdeling bestaat uit diverse disciplines, zoals; Technical Support Coördinators en Engineers, maar ook onze Commissioning Engineers en Project Monteurs vallen onder deze afdeling. In totaal zijn er iets minder dan 20 collega’s werkzaam op de afdeling met heel uiteenlopende achtergronden qua kennis en ervaring. Genoeg collega’s dus om jou een leuke en leerzame stageperiode te kunnen bieden.

Afdeling Werkvoorbereiding

Onze afdeling Werkvoorbereiding heeft ruimte voor een afstudeerstage voor een student in de richting (minimaal) MBO-4 Werktuigbouwkunde (of soortgelijk), voor een periode van 4 tot 6 maanden. De opdracht behelst het onder controle krijgen van het proces en de planning rondom het uitbesteden van werkzaamheden. Het gaat dan vooral om oppervlaktebehandelingen zoals beitsen, stralen, harden, verchromen etc. De afdeling Werkvoorbereiding bestaat uit circa 5 personen met ontzettend veel ervaring.

Dat je zo goed mogelijk inzet om jouw stageperiode tot een succes te maken. Dat je enthousiast en gedreven en leergierig bent. Dat je open staat voor alle kennis en informatie die er met jou wordt gedeeld, maar ook dat je initiatieven neemt, proactief bent en mee probeert te denken met jouw (tijdelijke) collega’s. We zijn tenslotte geen van allen te oud om te leren!

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding op gebied van Engineering;
  • Je hebt minimaal 1 – 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt kennis van machinebouw;
  • Je hebt kennis van beschikbare en geldende normalisatie (CE) voor handleidingen m.b.t. machinebouw, software en procesinstallaties;
  • Je hebt kennis van engineeringssoftware, beheer-en opmaakpakketten;
  • Goede communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse, Engelse en Duitse taal;

Je herkent je in o.a. de volgende eigenschappen:
Accuraat, analytisch, doorzettingsvermogen, resultaatgericht, zelfsturing, stressbestendig.

Wist je dat de overgrote meerderheid van de chocoladerepen die je in de supermarkt vindt, worden aangeraakt door een machine van Royal Duyvis Wiener? Ga met ons mee in een wereld waar chocolade en staal samensmelten. In je eerste maanden bij Royal Duyvis Wiener leer je alles over de verwerking van cacao, chocolade, noten en zaden. Als bonus komen je smaakpapillen ook aan de beurt!

Onze organisatie onderscheidt zich door een plezierige en informele werksfeer met wereldwijd circa 250 collega’s waarvan er zo’n 150 in Nederland werkzaam zijn, waar trots en passie hoog in het vaandel staan. Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid die bij jouw achtergrond en ervaring passen. Naast een goed salaris bieden we ook een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:
– minimaal 32 vakantiedagen per jaar
– mogelijkheid tot het volgen van (interne) trainingen
– voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering
– korting op verzekeringen bij Centraal Beheer en op de zorgverzekering bij Zilveren Kruis
– fiscaal gunstige regeling voor de aanschaf van een fiets
– last but not least: de mooiste werkplek aan de Zaan!

De CAO Metalektro Basis is van toepassing op deze functie.

Een stageplaats binnen een informele, internationale organisatie waar geen dag hetzelfde is tegen een stagevergoeding die passend is bij jouw opleiding / stageopdracht. Begeleiding door ervaren en zeer vakkundige collega’s die aansluit bij jouw behoefte. Circa 150 (tijdelijke) collega’s bij wie trots en passie hoog in het vaandel staan. En mocht je na jouw werkdag nog behoefte hebben aan wat fysieke arbeid, dan kun je gratis gebruik maken van onze fitness-faciliteit.

Onze Organisatie

Royal Duyvis Wiener B.V. is opgericht in 1885 en gevestigd in Koog aan de Zaan, het hart van de cacaosector. We zijn een toonaangevende fabrikant in de wereldwijde cacao- en chocolade verwerkende industrie en optimaliseren productieprocessen door het leveren van nieuwe apparatuur en het upgraden van bestaande installaties.

Met onze vestigingen in Nederland, Duitsland en Brazilië, zijn we er trots op een solide basis te hebben gelegd door onze activiteiten en diensten in verschillende delen van de wereld uit te breiden. Onze toegewijde medewerkers zijn zeer gemotiveerd om voor onze klanten de optimale productiefaciliteit te realiseren, van rauwe bonen tot afgewerkte chocolade.

Ons kantoor is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt vlakbij de snelweg A8. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein voor de fiets, motor en auto.

Kernwaarden

Betrouwbaar, eerlijk, eigenaarschap, passie, respect, samenwerken & vertrouwen.

Onze kerncompetenties

Innovatief, aanpassingsvermogen, initiatiefrijk, service- en klantgericht, integer en samenwerken.

Is deze functie jou op het lijf geschreven?

Ben je enthousiast geworden van deze vacature en zie je jezelf als een mooie aanvulling op ons team? Dan ontvangen we graag jouw motivatiebrief en Curriculum Vitae t.a.v. Maaike Punt (Board & HR Assistant) via recruitment@duyviswiener.com.

Wil je eerst nog wat meer informatie ontvangen? Dan kun je ons ook bellen op nummer: 075-6126123. Jouw sollicitatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld