Royal Duyvis Wiener B.V.

24/7 Technical Support Hotline: +31 756 126 133

sales@duyviswiener.com

+31 756 126 126

Koog aan de Zaan (NL)

BBL Leertraject

Ben jij wel een beetje klaar met de schoolbanken en sta je te springen om lekker met je handen aan de slag te gaan? Kijk dan eens naar de mogelijkheden die we bieden in het BBL Leertraject. We zijn op zoek naar constructiewerkers, CNC Operators of verspaners en monteurs in de mechatronica. Leer van onze experts en breng je kennis meteen in de praktijk.

Wil jij meebouwen aan de mooiste machines, die de hele wereld voorzien van de beste producten? Dan komen we graag met jou in gesprek over de mogelijkheden!

BBL Stagiair

[40 uur per week]


Afwisselende en uitdagende baan

Leer van de vakmensen

Meteen met je handen aan de slag

Welkom in de wereld van chocolade

Functie-inhoud

Als BBL Stagiairwerk je samen met de collega’s op de werkvloer om de kneepjes van het vak te leren. Het lesrooster op een BBL techniekopleiding ziet er als volgt uit:

  • Een dag in de week theorielessen op school
  • Een dag in de week bedrijfsgerichte praktijklessen bij Tetrix
  • Drie dagen leren op de wekvloer bij Royal Duyvis Wiener

 

Ervaring is voor deze stages niet nodig. Wel is het noodzakelijk dat je verbonden bent aan één van de volgende Tetrix opleidingen:

 • Constructiewerker
 • CNC operator/verspaner
 • Monteur Mechatronica

Je herkent jezelf o.a. in de volgende eigenschappen. Je bent leergierig, sociaal, loyaal, nauwkeurig en flexibel.

Ervaring is voor deze stages niet nodig. Wel is het noodzakelijk dat je verbonden bent aan één van de volgende Tetrix opleidingen:

 • Constructiewerker
 • CNC operator/verspaner
 • Monteur Mechatronica

Wist je dat de overgrote meerderheid van de chocoladerepen die je in de supermarkt vindt, worden aangeraakt door een machine van Royal Duyvis Wiener? Ga met ons mee in een wereld waar chocolade en staal samensmelten. In je eerste maanden bij Royal Duyvis Wiener leer je alles over de verwerking van cacao, chocolade, noten en zaden. Als bonus komen je smaakpapillen ook aan de beurt!

Onze organisatie onderscheidt zich door een plezierige en informele werksfeer met wereldwijd circa 250 collega’s waarvan er zo’n 150 in Nederland werkzaam zijn, waar trots en passie hoog in het vaandel staan. Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid die bij jouw achtergrond en ervaring passen. Naast een goed salaris bieden we ook een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:
– minimaal 32 vakantiedagen per jaar
– mogelijkheid tot het volgen van (interne) trainingen
– voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering
– korting op verzekeringen bij Centraal Beheer en op de zorgverzekering bij Zilveren Kruis
– fiscaal gunstige regeling voor de aanschaf van een fiets
– last but not least: de mooiste werkplek aan de Zaan!

De CAO Metalektro Basis is van toepassing op deze functie.

Een afwisselende en uitdagende baan bij een lerende, internationale organisatie waar geen dag hetzelfde is. Daarnaast bieden we een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Onze organisatie onderscheidt zich door een plezierige en informele werksfeer met, voor jou circa 150 nieuwe collega’s, waar veel ruimte voor initiatieven en ontwikkeling is.

Onze Organisatie

Royal Duyvis Wiener B.V. is opgericht in 1885 en gevestigd in Koog aan de Zaan, het hart van de cacaosector. We zijn een toonaangevende fabrikant in de wereldwijde cacao- en chocolade verwerkende industrie en optimaliseren productieprocessen door het leveren van nieuwe apparatuur en het upgraden van bestaande installaties.

Met onze vestigingen in Nederland, Duitsland en Brazilië, zijn we er trots op een solide basis te hebben gelegd door onze activiteiten en diensten in verschillende delen van de wereld uit te breiden. Onze toegewijde medewerkers zijn zeer gemotiveerd om voor onze klanten de optimale productiefaciliteit te realiseren, van rauwe bonen tot afgewerkte chocolade.

Ons kantoor is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt vlakbij de snelweg A8. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein voor de fiets, motor en auto.

Kernwaarden

Betrouwbaar, eerlijk, eigenaarschap, passie, respect, samenwerken & vertrouwen.

Onze kerncompetenties

Innovatief, aanpassingsvermogen, initiatiefrijk, service- en klantgericht, integer en samenwerken.

Is deze functie jou op het lijf geschreven?

Ben je enthousiast geworden van deze vacature en zie je jezelf als een mooie aanvulling op ons team? Dan ontvangen we graag jouw motivatiebrief en Curriculum Vitae t.a.v. Maaike Punt (Board & HR Assistant) via recruitment@duyviswiener.com.

Wil je eerst nog wat meer informatie ontvangen? Dan kun je ons ook bellen op nummer: 075-6126123. Jouw sollicitatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld