Ben jij organisatorische duizendpoot die ervoor zorgt dat iedere order vlekkeloos het productieproces in gaat en streef je samen met jouw team naar een optimaal resultaat? Voel je je als een vis in het water in een afwisselende en uitdagende baan bij een dynamische internationale organisatie die volop in ontwikkeling is en waar het nemen van initiatieven zeer wordt gewaardeerd? Dan komen we graag met jou in gesprek over de functie:

 

Production Officer
[32 – 40 uur per week]

Inhoud van de functie

Als Production Officer ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het analyseren van tekeningen etc. om te komen tot een overzicht van bewerkingen aan te produceren onderdelen en (samengestelde) producten. Je bepaalt welke werkmethoden, bewerkingsvolgorden en machinetijden er van toepassing zijn, welke materialen er benodigd zijn en geeft advies over wat er ingekocht of uitbesteed moet worden. Op basis van de stuklijsten en uurtarieven, stel je de kostprijzen voor o.a. maakdelen vast en zorgt ervoor dat alles op de juiste wijze is vastgelegd in ons ERP-systeem. Uiteraard horen we graag jouw ideeën over proces- en productieverbeteringen en heb je regelmatig contact met onze collega’s van de afdeling Engineering over materiaalkeuzes, ontwerpen etc.

Ons verhaal

Wist je dat de overgrote meerderheid van de chocoladerepen die je in de supermarkt vindt, worden aangeraakt door een machine van Royal Duyvis Wiener? Ga met ons mee in een wereld waar chocolade en staal samensmelten. In je eerste maanden bij Royal Duyvis Wiener leer je alles over de verwerking van cacao, chocolade, noten en zaden. Als bonus komen je smaakpapillen ook aan de beurt!

Maar er is meer

Onze organisatie onderscheidt zich door een plezierige en informele werksfeer met wereldwijd circa 250 collega’s waarvan er zo’n 150 in Nederland werkzaam zijn, waar trots en passie hoog in het vaandel staan. Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid die bij jouw achtergrond en ervaring passen.
Naast een goed salaris bieden we ook een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals minimaal 32 vakantiedagen per jaar, mogelijkheid tot het volgen van (interne) trainingen, voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering, korting op verzekeringen bij Centraal Beheer en op de zorgverzekering bij Zilveren Kruis, fiscaal gunstige regeling voor de aanschaf van een fiets en last but not least: de mooiste werkplek aan de Zaan!

De CAO Metalektro Basis is van toepassing op deze functie.

Wat verwachten we van jou?

Functie-eisen

Je beschikt o.a. over een opleiding op MBO-4 niveau in de richting Werktuigbouwkunde (of soortgelijk) en je hebt minimaal 3 jaar relevante (internationale) werkervaring in de maakindustrie/techniek. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Beheersing van de Duitse taal is mooi meegenomen, maar is geen vereiste.

Functiegerichte competenties

Je herkent jezelf o.a. in de volgende eigenschappen: accuraat, zorgvuldig, analytisch, resultaatgericht, stressbestendig. Daarnaast ben je goed in plannen & organiseren en het overzicht houden (helikopterview).

Onze organisatie

Royal Duyvis Wiener B.V. is opgericht in 1885 en gevestigd in Koog aan de Zaan, het hart van de cacaosector. We zijn een toonaangevende fabrikant in de wereldwijde cacao- en chocolade verwerkende industrie en optimaliseren productieprocessen door het leveren van nieuwe apparatuur en het upgraden van bestaande installaties.

Met onze vestigingen in Nederland, Duitsland en Brazilië, zijn we er trots op een solide basis te hebben gelegd door onze activiteiten en diensten in verschillende delen van de wereld uit te breiden. Onze toegewijde medewerkers zijn zeer gemotiveerd om voor onze klanten de optimale productiefaciliteit te realiseren, van rauwe bonen tot afgewerkte chocolade.

Ons kantoor is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt vlakbij de snelweg A8. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein voor de fiets, motor en auto.

Kernwaarden

Betrouwbaar, eerlijk, eigenaarschap, passie, respect, samenwerken & vertrouwen.

Onze kerncompetenties

Innovatief, aanpassingsvermogen, initiatiefrijk, serviceen klantgericht, integer en samenwerken.

Is deze functie jou op het lijf geschreven?

Ben je enthousiast geworden van deze vacature en zie je jezelf als een mooie aanvulling op ons team? Dan ontvangen we graag jouw motivatiebrief en Curriculum Vitae t.a.v. Colinda Vinke (HR Manager) via: recruitment@duyviswiener.com.

Wil je eerst nog wat meer informatie ontvangen? Dan kun je ons ook bellen op nummer: 075-6126208. Jouw sollicitatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld