Ligt jouw hart bij kwaliteit, veiligheid, welzijn en milieu? Dan zoeken wij jou! Voor onze afdeling QHSE / QA zijn we op zoek naar een:

 QA Manager
32 – 40 uur

Functie-inhoud

Als QHSE Manager ben je verantwoordelijk voor het doen van voorstellen voor het opstellen en monitoren van verbeterprocessen en systemen. Het beleid vertaal je naar concrete acties, implementatie en borging binnen de organisatie, o.a. door het geven van instructies / trainingen. Je bent aanspreekpunt voor alle inspecties en audits, zoals ISO 9001 en ISO 14001.

De focus ligt op het continue realiseren van verbeteringen binnen de organisatie (continuous improvement) en hier draagvlak voor creëren. Tevens ben je betrokken bij speciale projecten, bv. op gebied van productontwikkeling waar het gaat om veiligheid, duurzaamheid etc.

Je bent een belangrijke schakel binnen de gehele organisatie en een sterke sparringpartner voor de directie. Deze staffunctie valt functioneel onder de Chief Operations Officer en je geeft leiding aan 1-2 medewerkers.

Functie eisen

  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante ervaring als QHSE Manager in een technische omgeving;
  • HBO werk en denkniveau;
  • Kennis van ISO, VCA, arbo- en milieuwetgeving;
  • Je bent bij voorkeur MVK / HVK en BHV’er dan wel bereid dit te behalen;
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je hebt affiniteit met techniek.

Competenties

Je herkent je in o.a. de volgende eigenschappen:

  • Accuraat, assertief, voortgang bewaken, confronteren, doel- & resultaatgericht, besluitvaardig, volhardend, omgevingsbewust;
  • Daarnaast ben je een sterke teamplayer, een echte proces- en conceptdenker en een krachtige en overtuigende leider als het gaat om het doorvoeren van verbeterinitiatieven.

Wij bieden

Een afwisselende en uitdagende baan bij een lerende, internationale organisatie waar geen dag hetzelfde is. Daarnaast bieden we een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Onze organisatie onderscheidt zich door een plezierige en informele werksfeer met, voor jou circa 150 nieuwe collega’s, waar veel ruimte voor initiatieven en ontwikkeling is.

Organisatie

Royal Duyvis Wiener B.V. is een van de marktleiders in de cacao en chocolade industrie en verkoopt, ontwikkelt, produceert en onderhoudt machines en proceslijnen voor de wereldwijde markt. Door technologische kennis, hoogwaardige producten en innovatieve oplossingen optimaliseert Royal Duyvis Wiener productieprocessen van klanten.

Met ons hoofdkantoor in Koog aan de Zaan zijn wij gevestigd in het hart van de cacaosector. Royal Duyvis Wiener is in staat om de hele productieketen van cacaoen chocoladeverwerking te leveren; van cacaoboon tot chocolade. Daarnaast zijn wij actief in het uitvoeren van speciale projecten in de procesindustrie en pasteurisatie processen in de voedselverwerkende industrie (Log5).

Kernwaarden

Betrouwbaar, eerlijk, eigenaarschap, passie, respect, samenwerken & vertrouwen.

Onze kerncompetenties

Innovatief, aanpassingsvermogen, initiatiefrijk, service- en klantgericht, integer en samenwerken.

Enthousiast en wil je solliciteren?

Ben je enthousiast geworden van deze vacature en wil je onze nieuwe collega worden? Stuur dan je motivatiebrief en Curriculum Vitae t.a.v. Colinda Vinke (HR Manager) naar: recruitment@duyviswiener.com

Voor meer informatie over de functie kun je bellen naar Judith Klaver: 075-6126208. Jouw sollicitatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld