Ben jij opzoek naar een zelfstandige functie waarin je verantwoordelijk bent voor omvangrijke, internationale projecten? Dan zoeken wij jou! 

Project Manager

Fulltime

Functie-inhoud

Als Project Manager ben jij verantwoordelijk voor het realiseren van complexe en omvangrijke projecten conform de gemaakte contracten. Je bent samen met het Sales team betrokken bij acceptatie van het project. Je bent hét aanspreekpunt namens Royal Duyvis Wiener en pakt daarbij belangrijke kansen. Van begin tot eind geef je leiding aan jouw projectteam. Daarbij zijn juiste inhoudelijke en financiële rapportages ten behoeve van het management belangrijke stuurmiddelen. Als Project Manager werk je gestructureerd en behoud je een helicopterview. Je durft besluiten te nemen in stressvolle situaties.

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van techniek;
  • Je hebt ervaring in een internationaal georiënteerde industrie of procesomgeving;
  • Je hebt ruime ervaring met stakeholder management en supply chain management;
  • Je bent bereid incidenteel in het buitenland te werken.

Kennis en ervaring

  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in projectmanagement en veel te maken gehad met complexe en omvangrijke projecten;
  • Uitstekende communicatieve en onderhandelingsvaardigheden;
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Kennis van de Duitse, Franse en/of Spaanse taal is een pré.

Competenties

Kerncompetenties: innovatief, service- en klantgericht, aanpassingsvermogen, initiatiefrijk, integer en samenwerken.

Functiegerichte competenties: voortgangsbewaking, taakgerichte leiderschap, stressbestendigheid, plannen en organiseren, leervermogen interactief en resultaatgerichtheid.

Wij bieden

Een uitdagende baan bij een internationale, innovatieve, groeiende organisatie, waar geen dag hetzelfde is, waar medewerkers zich voortdurend willen ontwikkelen en waar veel in wordt geïnvesteerd. Daarnaast bieden we een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden (conform de CAO Metalektro). Royal Duyvis Wiener B.V. onderscheidt zich door een plezierige en informele werksfeer met, voor jou circa 150 nieuwe collega’s, waar veel ruimte voor initiatieven is.

Organisatie

Royal Duyvis Wiener B.V. is een van de marktleiders in de cacao en chocolade industrie en verkoopt, ontwikkelt, produceert en onderhoudt machines en proceslijnen voor de wereldwijde markt. Door technologische kennis, hoogwaardige producten en innovatieve oplossingen optimaliseert Royal Duyvis Wiener productieprocessen van klanten. Met ons hoofdkantoor in Koog aan de Zaan zijn wij gevestigd in het hart van de cacaosector. Royal Duyvis Wiener is in staat om de hele productieketen van cacao- en chocoladeverwerking te leveren; van cacaoboon tot chocolade. Daarnaast zijn wij actief in het uitvoeren van speciale projecten in de procesindustrie en pasteurisatie processen in de voedselverwerkende industrie (Log5).

 

Kernwaarden

Betrouwbaar, eerlijk, eigenaarschap, respect, samenwerken & vertrouwen.

 

Solliciteren?

Wil jij onze nieuwe collega worden? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar recruitment@duyviswiener.com. Je kunt je sollicitatie richten aan Colinda Vinke (HR manager). Voor meer informatie over de functie kun je bellen naar de HR-afdeling 075-6126126. Je sollicitatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld