Royal Duyvis Wiener B.V.

24/7 Technical Support Hotline: +31 756 126 133

sales@duyviswiener.com

+31 756 126 126

Koog aan de Zaan (NL)

Word jij enthousiast van het ondersteunen van onze commerciële afdelingen door ervoor te zorgen dat alle (technische) offertes feilloos in orde zijn en streef je samen met jouw team naar een optimaal resultaat? Voel je je als een vis in het water in een afwisselende en uitdagende baan bij een dynamische internationale organisatie die volop in ontwikkeling is en waar het nemen van initiatieven zeer wordt gewaardeerd? Dan komen we graag met jou in gesprek over de functie:

Sales Engineer

[32-40 uur per week]

Combineer techniek en commercie
Een rol met veel variëteit
Spin in het web in complexe processen
Welkom in de wereld van chocolade

Functie-inhoud

Als Sales Engineer ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor de ondersteuning aan onze Internationale Sales Managers in het vertalen van de klantvraag naar een concrete offerte. Hierbij ben je in staat om je technische kennis te combineren met commercie. Je bent een echte spin in het web die in staat is om de juiste oplossing van de klant om te zetten in functionele specificaties en een bijbehorende offerte. Hierbij werk je nauw samen met de Sales Managers, Procestechnologen, Engineers, Inkopers en Projectmanagers. In deze rol maak je offertes voor enkelvoudige machines tot complete fabrieken.

Je beschikt o.a. over de volgende kennis en ervaring:

  • Een afgeronde HBO opleiding zoals Technische Bedrijfskunde, Engineering of Werktuigbouwkunde.
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als (sales) engineer of een vergelijkbare rol.
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Kennis met CAD software zoals Vault en Autocad is een pré maar niet noodzakelijk.

Je herkent je in o.a. de volgende eigenschappen:
Accuraat, analytisch, resultaatgericht, doorzettingsvermogen en stressbestendig.

Wist je dat de overgrote meerderheid van de chocoladerepen die je in de supermarkt vindt, worden aangeraakt door een machine van Royal Duyvis Wiener? Ga met ons mee in een wereld waar chocolade en staal samensmelten. In je eerste maanden bij Royal Duyvis Wiener leer je alles over de verwerking van cacao, chocolade, noten en zaden. Als bonus komen je smaakpapillen ook aan de beurt!

Onze organisatie onderscheidt zich door een plezierige en informele werksfeer met wereldwijd circa 250 collega’s waarvan er zo’n 150 in Nederland werkzaam zijn, waar trots en passie hoog in het vaandel staan. Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid die bij jouw achtergrond en ervaring passen.

Naast een goed salaris bieden we ook een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:
minimaal 32 vakantiedagen per jaar, mogelijkheid tot het volgen van (interne) trainingen, voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering, korting op verzekeringen bij Centraal Beheer en op de zorgverzekering bij Zilveren Kruis, fiscaal gunstige regeling voor de aanschaf van een fiets en gratis gebruik van onze eigen fitness-faciliteit,

Teneinde achteraf teleurstellingen te voorkomen… we doen niet aan (structureel) thuiswerken. Onder het motto “sociaal tegen de één, is asociaal tegen de ander” werken we, net als al onze collega’s  binnen de productie (gerelateerde) afdelingen, vanaf onze kantoorlocatie. Maar dat is dan ook wel de mooiste werkplek aan de Zaan!!!

De CAO Metalektro Basis Personeel is van toepassing op deze functie.

Een afwisselende en uitdagende baan bij een lerende, internationale organisatie waar geen dag hetzelfde is. Daarnaast bieden we een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Onze organisatie onderscheidt zich door een plezierige en informele werksfeer met, voor jou circa 150 nieuwe collega’s, waar veel ruimte voor initiatieven en ontwikkeling is.

Onze Organisatie

Royal Duyvis Wiener B.V. is opgericht in 1885 en gevestigd in Koog aan de Zaan, het hart van de cacaosector. We zijn een toonaangevende fabrikant in de wereldwijde cacao- en chocolade verwerkende industrie en optimaliseren productieprocessen door het leveren van nieuwe apparatuur en het upgraden van bestaande installaties.

Met onze vestigingen in Nederland, Duitsland en Brazilië, zijn we er trots op een solide basis te hebben gelegd door onze activiteiten en diensten in verschillende delen van de wereld uit te breiden. Onze toegewijde medewerkers zijn zeer gemotiveerd om voor onze klanten de optimale productiefaciliteit te realiseren, van rauwe bonen tot afgewerkte chocolade.

Ons kantoor is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt vlakbij de snelweg A8. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein voor de fiets, motor en auto.

Kernwaarden

Betrouwbaar, eerlijk, eigenaarschap, passie, respect, samenwerken & vertrouwen.

Onze kerncompetenties

Innovatief, aanpassingsvermogen, initiatiefrijk, service- en klantgericht, integer en samenwerken.

Is deze functie jou op het lijf geschreven?

Ben je enthousiast geworden van deze vacature en zie je jezelf als een mooie aanvulling op ons team? Dan ontvangen we graag jouw motivatiebrief en Curriculum Vitae t.a.v. Maaike Punt (Board & HR Assistant) via recruitment@duyviswiener.com.

Wil je eerst nog wat meer informatie ontvangen? Dan kun je ons ook bellen op nummer: 075-6126123. Jouw sollicitatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld