Royal Duyvis Wiener B.V.

Duyvis Wiener Logo wit
24/7 Technical Support Hotline: +31 756 126 133

sales@duyviswiener.com

+31 756 126 126

Koog aan de Zaan (NL)

Junior Coördinator Order Administration & Export

Ben jij graag de schakel tussen de klant en onderneming en streef je samen met jouw team naar een optimaal resultaat? Voel je je als een vis in het water in een afwisselende en uitdagende baan bij een dynamische internationale organisatie die volop in ontwikkeling is en waar het nemen van initiatieven zeer wordt gewaardeerd? Dan komen we graag met jou in gesprek over de functie:

Junior Coördinator Order Administration & Export

[32-40 uur per week]


Afwisselende en uitdagende baan

Planning en organisatie

Aanspreekpunt voor klanten én collega's

Welkom in de wereld van chocolade

Functie-inhoud

Als Junior Coördinator Order Administration & Export ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het administratief afhandelen van de binnenkomende order en offertes. Maar ook voor het zorgdragen voor een correcte logistieke uitvoering van de opvolging van verkopen, het vervullen van een intermediairsfunctie tussen klant en onderneming, het verstrekken van opdrachten voor internationale transporten aan verpakkingsbedrijven. Qua communicatie ben je verantwoordelijk voor het informeren van klanten, agenten en Project Managers over de stand van zaken met betrekking tot de verzendingen, het onderhandelen over prijsafspraken en leveringscondities voor internationale transportopdrachten en het zorgdragen voor volledige project- en/of facturatie informatie en exportdocumenten.

Je beschikt o.a. over de volgende kennis en ervaring:

Hbo-opleiding in de richting van bijvoorbeeld Commerciële Economie

Je hebt kennis van betalings- en leveringscondities en bent bekend met het werken in een internationaal georiënteerde industriële of procesomgeving. Je hebt minimaal 1-2 jaar ervaring in een soortgelijke functie en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Duits is een pré.

Je herkent jezelf o.a. in de volgende eigenschappen:

Communicatieve vaardigheden, voortgangsbewaking, zorgvuldigheid, plannen en organiseren

  • Behaald MBO- niveau 4 diploma

  • 1 à 2 jaar ervaring als Technical Support Medewerker

  • Goede Communicatie in Nederlands en Engels

  • Kennis van Ridder IQ is een pré

  • Ervaring in de techniek is een pré

Wist je dat de overgrote meerderheid van de chocoladerepen die je in de supermarkt vindt, worden aangeraakt door een machine van Royal Duyvis Wiener? Ga met ons mee in een wereld waar chocolade en staal samensmelten. In je eerste maanden bij Royal Duyvis Wiener leer je alles over de verwerking van cacao, chocolade, noten en zaden. Als bonus komen je smaakpapillen ook aan de beurt!

Onze organisatie onderscheidt zich door een plezierige en informele werksfeer met wereldwijd circa 250 collega’s waarvan er zo’n 150 in Nederland werkzaam zijn, waar trots en passie hoog in het vaandel staan. Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid die bij jouw achtergrond en ervaring passen. Naast een goed salaris bieden we ook een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:
– minimaal 32 vakantiedagen per jaar
– mogelijkheid tot het volgen van (interne) trainingen
– voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering
– korting op verzekeringen bij Centraal Beheer en op de zorgverzekering bij Zilveren Kruis
– fiscaal gunstige regeling voor de aanschaf van een fiets
– last but not least: de mooiste werkplek aan de Zaan!

De CAO Metalektro Basis is van toepassing op deze functie.

Een afwisselende en uitdagende baan bij een lerende, internationale organisatie waar geen dag hetzelfde is. Daarnaast bieden we een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Onze organisatie onderscheidt zich door een plezierige en informele werksfeer met, voor jou circa 150 nieuwe collega’s, waar veel ruimte voor initiatieven en ontwikkeling is.

Onze Organisatie

Royal Duyvis Wiener B.V. is opgericht in 1885 en gevestigd in Koog aan de Zaan, het hart van de cacaosector. We zijn een toonaangevende fabrikant in de wereldwijde cacao- en chocolade verwerkende industrie en optimaliseren productieprocessen door het leveren van nieuwe apparatuur en het upgraden van bestaande installaties.

Met onze vestigingen in Nederland, Duitsland en Brazilië, zijn we er trots op een solide basis te hebben gelegd door onze activiteiten en diensten in verschillende delen van de wereld uit te breiden. Onze toegewijde medewerkers zijn zeer gemotiveerd om voor onze klanten de optimale productiefaciliteit te realiseren, van rauwe bonen tot afgewerkte chocolade.

Ons kantoor is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt vlakbij de snelweg A8. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein voor de fiets, motor en auto.

Kernwaarden

Betrouwbaar, eerlijk, eigenaarschap, passie, respect, samenwerken & vertrouwen.

Onze kerncompetenties

Innovatief, aanpassingsvermogen, initiatiefrijk, service- en klantgericht, integer en samenwerken.

Is deze functie jou op het lijf geschreven?

Ben je enthousiast geworden van deze vacature en zie je jezelf als een mooie aanvulling op ons team? Dan ontvangen we graag jouw motivatiebrief en Curriculum Vitae t.a.v. Maaike Punt (Board & HR Assistant) via recruitment@duyviswiener.com.

Wil je eerst nog wat meer informatie ontvangen? Dan kun je ons ook bellen op nummer: 075-6126123. Jouw sollicitatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld