Royal Duyvis Wiener B.V.

Duyvis Wiener Logo wit
24/7 Technical Support Hotline: +31 756 126 133

sales@duyviswiener.com

+31 756 126 126

Koog aan de Zaan (NL)

Vacancy Expedition Coordinator

Voel je je als een vis in het water in een afwisselende en uitdagende baan bij een dynamische internationale organisatie die volop in ontwikkeling is en waar het nemen van initiatieven zeer wordt gewaardeerd? Dan komen we graag met jou in gesprek over deze functie.

Expedition Coordinator

[40 uur per week]


Afwisselende en uitdagende baan

Planning en organisatie

Coordineer processen

Welkom in de wereld van chocolade

Functie-inhoud

Als Expedition Coördinator ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het verpakken, laden, vervoeren van producten, materialen en goederen naar de klanten en/of (toe)leveranciers. Het spreekt voor zich dat je een virtuoos bestuurder bent van de hef- en reachtruck. Tevens verricht je administratieve taken om het proces goed te laten verlopen. Daarbij wordt er verwacht dat je toeziet op de naleving van de huisregels o.a. omtrent veiligheids-, milieu-, arbo- en kwaliteitsvoorschriften. 

Je beschikt o.a. over een opleiding op MBO-niveau 3 (Logistiek/Export) en je hebt jaar ervaring met logistieke productieprocessen. Daarnaast heb je VOL VCA certificaat behaald en ben je in het bezit van een heftruck- en reachtruckcertificaat. Je hebt kennis van 5S methodieken (good housekeeping), je kunt goed overweg met ERP-pakketten en hebt kennis van veiligheids-, milieu-, arbo- en kwaliteitsvoorschriften. Je beheerst de Engelse taal.

Je herkent jezelf o.a. in de volgende eigenschappen: stressbestendigheid, taakgerichtheid, plannen en organiseren, besluitvaardigheid.

  • Je hebt de opleiding MBO3 (Logistiek/Export)

  • Een VOL VCA certificaat

  • Heftruck- en reachtruckcertificaat

  • Hebt ervaring met logistieke productieprocessen

  • Kennis van 5S methodieken (Good housekeeping)

  • Kan overweg ERP-pakketten

  • Kennis van veiligheids-, milieu-, arbo- en kwaliteitsvoorschriften

  • Je  spreekt Engels

Wist je dat de overgrote meerderheid van de chocoladerepen die je in de supermarkt vindt, worden aangeraakt door een machine van Royal Duyvis Wiener? Ga met ons mee in een wereld waar chocolade en staal samensmelten. In je eerste maanden bij Royal Duyvis Wiener leer je alles over de verwerking van cacao, chocolade, noten en zaden. Als bonus komen je smaakpapillen ook aan de beurt!

Onze organisatie onderscheidt zich door een plezierige en informele werksfeer met wereldwijd circa 250 collega’s waarvan er zo’n 150 in Nederland werkzaam zijn, waar trots en passie hoog in het vaandel staan. Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid die bij jouw achtergrond en ervaring passen. Naast een goed salaris bieden we ook een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:
– minimaal 32 vakantiedagen per jaar
– mogelijkheid tot het volgen van (interne) trainingen
– voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering
– korting op verzekeringen bij Centraal Beheer en op de zorgverzekering bij Zilveren Kruis
– fiscaal gunstige regeling voor de aanschaf van een fiets
– last but not least: de mooiste werkplek aan de Zaan!

De CAO Metalektro Basis is van toepassing op deze functie.

Een afwisselende en uitdagende baan bij een lerende, internationale organisatie waar geen dag hetzelfde is. Daarnaast bieden we een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Onze organisatie onderscheidt zich door een plezierige en informele werksfeer met, voor jou circa 150 nieuwe collega’s, waar veel ruimte voor initiatieven en ontwikkeling is.

Wil je meer weten over deze vacature?

Neem dan contact op met

Monique van der Linden
HRM Assistant
Recruitment@duyviswiener.com
+31 756 126 208

Monique HR Assistant Duyvis Wiener

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met

Monique van der Linden
HRM Assistant
Recruitment@duyviswiener.com
+31 756 126 208

Monique HR Assistant Duyvis Wiener

Onze Organisatie

Royal Duyvis Wiener B.V. is opgericht in 1885 en gevestigd in Koog aan de Zaan, het hart van de cacaosector. We zijn een toonaangevende fabrikant in de wereldwijde cacao- en chocolade verwerkende industrie en optimaliseren productieprocessen door het leveren van nieuwe apparatuur en het upgraden van bestaande installaties.

Met onze vestigingen in Nederland, Duitsland en Brazilië, zijn we er trots op een solide basis te hebben gelegd door onze activiteiten en diensten in verschillende delen van de wereld uit te breiden. Onze toegewijde medewerkers zijn zeer gemotiveerd om voor onze klanten de optimale productiefaciliteit te realiseren, van rauwe bonen tot afgewerkte chocolade.

Ons kantoor is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt vlakbij de snelweg A8. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein voor de fiets, motor en auto.

Kernwaarden

Betrouwbaar, eerlijk, eigenaarschap, passie, respect, samenwerken & vertrouwen.

Onze kerncompetenties

Innovatief, aanpassingsvermogen, initiatiefrijk, service- en klantgericht, integer en samenwerken.

Is deze functie jou op het lijf geschreven?

Ben je enthousiast geworden van deze vacature en zie je jezelf als een mooie aanvulling op ons team? Dan ontvangen we graag jouw motivatiebrief en Curriculum Vitae t.a.v. Colinda Vinke (HR Manager) via recruitment@duyviswiener.com.

Wil je eerst nog wat meer informatie ontvangen? Dan kun je ons ook bellen op nummer: 075-6126208. Jouw sollicitatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld