Ben jij die collega die onze klanten graag adviseert over de beste service en onderhoud van hun machines en streef je samen met jouw team naar een optimaal resultaat? Voel je je als een vis in het water in een afwisselende en uitdagende baan bij een dynamische internationale organisatie die volop in ontwikkeling is en waar het nemen van initiatieven zeer wordt gewaardeerd? Dan komen we graag met jou in gesprek over de functie:

 

Technical Support Engineer

[32 – 40 uur per week]

Inhoud van de functie

Als Technical Support Engineer ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het adviseren van onze klanten over onderhoud, inspecties, reparaties etc. van machines voor de cacao-, chocolade- en notenverwerking. Je bent op de hoogte van de onderhoud statussen van klanten en bezoekt klantlocaties voor het opnemen van reparaties,- revisie- en onderhoudswerk. In samenspraak met jouw collega’s bepaal je aan de hand van de planning welke onderdelen en hoeveel uren er nodig zijn om een opdracht uit te oefenen en je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de onderhoudsschema’s. Je hebt veelvuldig contact met klanten over (technisch inhoudelijke) vraagstukken of garantieklachten alsmede over de voortgang hiervan. Je bent in staat om uitleg en training te geven over de installatie aan de eindgebruiker en levert waar nodig (remote) support aan onze klanten. Alle verkregen informatie over onderhoud, inspecties, klachten etc. deel je met jouw collega’s zodat we onze producten en dienstverlening steeds verder kunnen optimaliseren. Uiteraard moeten al jouw activiteiten ook beloond worden en zorg je ervoor dat alle informatie die nodig is voor de facturatie, wordt overgedragen aan de verantwoordelijke collega’s.

Ons verhaal

Wist je dat de overgrote meerderheid van de chocoladerepen die je in de supermarkt vindt, worden aangeraakt door een machine van Royal Duyvis Wiener? Ga met ons mee in een wereld waar chocolade en staal samensmelten. In je eerste maanden bij Royal Duyvis Wiener leer je alles over de verwerking van cacao, chocolade, noten en zaden. Als bonus komen je smaakpapillen ook aan de beurt!

Maar er is meer…

Onze organisatie onderscheidt zich door een plezierige en informele werksfeer met wereldwijd circa 250 collega’s waarvan er zo’n 150 in Nederland werkzaam zijn, waar trots en passie hoog in het vaandel staan. Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid die bij jouw achtergrond en ervaring passen.

Naast een goed salaris bieden we ook een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals minimaal 32 vakantiedagen per jaar, mogelijkheid tot het volgen van (interne) trainingen, voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering, korting op verzekeringen bij Centraal Beheer en op de zorgverzekering bij Zilveren Kruis, fiscaal gunstige regeling voor de aanschaf van een fiets, gratis gebruik van onze eigen fitness-faciliteit en last but not least: de mooiste werkplek aan de Zaan!

De CAO Metalektro Basis is van toepassing op deze functie.

Wat verwachten we van jou?

Functie-eisen

Je beschikt o.a. over een opleiding op HBO-niveau in de richting van Werktuigbouwkunde, Electrotechniek of Technische Bedrijfskunde (of soortgelijk) en je hebt minimaal 5 jaar relevante internationale werkervaring. Daarnaast heb je een goed commercieel inzicht. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk. En omdat we de veiligheid van onze collega’s hoog in het vaandel hebben staan, heb je kennis van veiligheids-, milieu-, arbo- en kwaliteitsvoorschriften.

Functiegerichte competenties

Je herkent jezelf o.a. in de volgende eigenschappen: resultaatgericht, stressbestendig en oplossingsgericht. Je bent goed in staat om problemen te analyseren, een mening hierover te vormen maar ook om te onderhandelen met de klant.

Kennis en ervaring

  • Je hebt 1-3 jaar ervaring in projectmanagement en te maken gehad met complexe en omvangrijke projecten;
  • Je hebt uitstekende communicatieve en onderhandelingsvaardigheden en hebt een goed gevoel voor stakeholdermanagement;
  • Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Kennis van de Duitse, Franse en/of Spaanse taal is een pré.

Competenties

Je herkent je in o.a. de volgende eigenschappen:

Voortgangsbewaking, leiderschap, plannen & organiseren, stressbestendig en resultaatgericht

Onze organisatie

Royal Duyvis Wiener B.V. is opgericht in 1885 en gevestigd in Koog aan de Zaan, het hart van de cacaosector. We zijn een toonaangevende fabrikant in de wereldwijde cacao- en chocolade verwerkende industrie en optimaliseren productieprocessen door het leveren van nieuwe apparatuur en het upgraden van bestaande installaties.

Met onze vestigingen in Nederland, Duitsland en Brazilië, zijn we er trots op een solide basis te hebben gelegd door onze activiteiten en diensten in verschillende delen van de wereld uit te breiden. Onze toegewijde medewerkers zijn zeer gemotiveerd om voor onze klanten de optimale productiefaciliteit te realiseren, van rauwe bonen tot afgewerkte chocolade.

Ons kantoor is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt vlakbij de snelweg A8. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein voor de fiets, motor en auto.

Kernwaarden

Betrouwbaar, eerlijk, eigenaarschap, passie, respect, samenwerken & vertrouwen.

Onze kerncompetenties

Innovatief, aanpassingsvermogen, initiatiefrijk, service- en klantgericht, integer en samenwerken.

Is deze functie jou op het lijf geschreven?

Ben je enthousiast geworden van deze vacature en zie je jezelf als een mooie aanvulling op ons team? Dan ontvangen we graag jouw motivatiebrief en Curriculum Vitae t.a.v. Colinda Vinke (HR Manager) via recruitment@duyviswiener.com.

Wil je eerst nog wat meer informatie ontvangen? Dan kun je ons ook bellen op nummer: 075-6126208. Jouw sollicitatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld