Ben jij die ervaren teamleider die enthousiast wordt van het zien én benutten van kansen en die toe is aan een nieuwe uitdaging? Dan komen we graag met jou in gesprek!

Teamleider Assembly & Material Handling
als onderdeel van Assembly, Warehouse & Expedition

Fulltime

Functie-inhoud

Als Teamleider geef je leiding aan de medewerkers van de afdeling Assembly (circa 10 medewerkers) en de afdeling Warehouse & Expedition (circa 8 medewerkers).

Overall ben je verantwoordelijk voor het resultaat van de genoemde (sub)afdelingen; de kwaliteit en kwantiteit van de werkzaamheden, het realiseren van de optimale bezetting (vast/flex), het toezien op orde en netheid, de naleving van procedures en regelgeving, het constant zien én doorvoeren van verbeteringen, etc.

Je voert periodiek (voortgangs)gesprekken met de medewerkers en afdelingsoverleggen, organiseert tool box meetings en veiligheidstrainingen en bent daarnaast constant bezig met het optimaliseren van de werkprocessen.

Afdeling Assembly
Je bent ervoor verantwoordelijk dat de productie op tijd en conform de gestelde eisen wordt uitgevoerd. Je stuurt op KPI’s als: efficiency, leverbetrouwbaarheid, productieve uren en afwijkingen. Je beoordeelt wat de meest efficiënte manier van het productieproces is. Je bent op de hoogte van de nieuwste productietechnieken en zorgt dat jouw medewerkers hierin worden meegenomen.

Afdeling Warehouse
Je zorgt ervoor dat de ontvangst en uitgifte van goederen op een correcte en efficiënte manier gebeurt en dat de inkomende goederen de juiste locatie toegewezen krijgen (in het ERP-systeem). Ook zorg je dat zowel de fysiek als administratieve voorraden op elkaar zijn aangesloten.

Afdeling Expedition
Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en verdelen van de werkzaamheden met betrekking tot het verpakken, conserveren, laden en vervoeren van producten, materialen en goederen naar klanten en/of (toe)leveranciers van de afdeling. Je hebt een goed inzicht in de
systematiek van de magazijnindeling en ziet toe op een doelmatige en efficiënte goederen- en
materialenstroom en voorraadbeheersing.

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal een MBO(+) opleiding;
  • Je hebt minimaal 7 jaar ervaring in een vergelijkbare functie in de maakindustrie;
  • Zowel operationeel als tactische ervaring binnen een productie-omgeving;
  • Je bent een echte manager met een natuurlijke leiderschapsstijl en focus op: discipline,
    vernieuwingen & verbeteringen, orde & netheid;
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Competenties (naast de kerncompetenties)

Je herkent je in o.a. de volgende eigenschappen:

  • Resultaatgericht, doortastend, volhardend, energiek, klantgericht, organisatietalent en helicopterview.

Wij bieden

Een afwisselende en uitdagende baan bij een lerende, internationale organisatie waar geen dag hetzelfde is. Daarnaast bieden we een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Onze organisatie onderscheidt zich door een plezierige en informele werksfeer met, voor jou circa 150 nieuwe collega’s, waar veel ruimte voor initiatieven en ontwikkeling is.

Royal Duyvis Wiener B.V.

Royal Duyvis Wiener B.V. is opgericht in 1885 en gevestigd in Koog aan de Zaan, het hart van de cacaosector. We zijn een toonaangevende fabrikant in de wereldwijde cacao- en chocolade verwerkende industrie en optimaliseren productieprocessen door het leveren van nieuwe apparatuur en het upgraden van bestaande installaties. Met onze vestigingen in Nederland, Duitsland en Brazilië, zijn we er trots op een solide basis te hebben gelegd door onze activiteiten en diensten in verschillende delen van de wereld uit te breiden. Onze toegewijde medewerkers zijn zeer gemotiveerd om onze klanten te ondersteunen door hen te helpen bij het realiseren van hun optimale productiefaciliteit, van rauwe bonen tot afgewerkte chocolade.

Onze kernwaarden

Betrouwbaar, eerlijk, eigenaarschap, passie, respect, samenwerken & vertrouwen.

Onze kerncompetenties

Innovatief, aanpassingsvermogen, initiatiefrijk, service- en klantgericht, integer en samenwerken.

Enthousiast en wil je solliciteren?

Ben je enthousiast geworden van deze vacature en wil je onze nieuwe collega worden? Stuur dan je motivatiebrief en Curriculum Vitae t.a.v. Colinda Vinke (HR Manager) naar: recruitment@duyviswiener.com. Voor meer informatie over de functie kun je bellen naar recruitment: 075-6126208. Jouw sollicitatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.