Voel jij je als een vis in het water wanneer je je als spin in het web door de organisatie mag bewegen en op meerdere werkplekken inzetbaar bent? Dan zoeken wij jou!

Voor onze afdeling Office Management zijn we op zoek naar een:

 

Medewerker Office Management
20 – 24 uur per week

Functie-inhoud

De afdeling Office Management speelt een belangrijke rol bij facilitaire ondersteuning en administratieve werkzaamheden op gebied van: zakenreizen, housekeeping, gebouwenbeheer, receptie etc.

Binnen deze veelzijdige en dynamische functie werk je samen met de Office Manager, maar hebben jullie allebei een eigen portefeuille. Je bent primair verantwoordelijk voor:

 • Waarneming receptie (1 dag per week)
 • Ondersteuning QA Manager
 • Contractbeheer en -management
 • Ondersteuning gebouwenbeheer / meldingen
 • Gastvrouw bij bijeenkomsten / evenementen
 • Vervanging Office Manager tijdens haar afwezigheid.

Functie eisen

 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante ervaring;
 • MBO werk en denkniveau;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Beheersing van de Duitse en/of Franse taal is een pré;
 • Zowel administratief als organisatorisch goed onderlegd;
 • Goede beheersing van MS Office.

Competenties

Naast de kerncompetenties, herken je je o.a. de volgende eigenschappen:

 • Accuraat, assertief, plannen & organiseren, vindingrijk, sensitief, omgevingsbewust, stressbestendig.

Wij bieden

Een afwisselende en uitdagende baan bij een lerende, internationale organisatie waar geen dag hetzelfde is. Daarnaast bieden we een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Onze organisatie onderscheidt zich door een plezierige en informele werksfeer met, voor jou circa 150 nieuwe collega’s, waar veel ruimte voor initiatieven en ontwikkeling is.

Organisatie

Royal Duyvis Wiener B.V. is een van de marktleiders in de cacao en chocolade industrie en verkoopt, ontwikkelt, produceert en onderhoudt machines en proceslijnen voor de wereldwijde markt. Door technologische kennis, hoogwaardige producten en innovatieve oplossingen optimaliseert Royal Duyvis Wiener productieprocessen van klanten.

Met ons hoofdkantoor in Koog aan de Zaan zijn wij gevestigd in het hart van de cacaosector. Royal Duyvis Wiener is in staat om de hele productieketen van cacao- en chocoladeverwerking te leveren; van cacaoboon tot chocolade. Daarnaast zijn wij actief in het uitvoeren van speciale projecten in de procesindustrie en pasteurisatie processen in de voedselverwerkende industrie (Log5).

Kernwaarden

Betrouwbaar, eerlijk, eigenaarschap, passie, respect, samenwerken & vertrouwen.

Onze kerncompetenties

Innovatief, aanpassingsvermogen, initiatiefrijk, service- en klantgericht, integer en samenwerken.

Enthousiast en wil je solliciteren?

Ben je enthousiast geworden van deze vacature en wil je onze nieuwe collega worden? Stuur dan je motivatiebrief en Curriculum Vitae t.a.v. Colinda Vinke (HR Manager) naar: recruitment@duyviswiener.com Voor meer informatie over de functie kun je bellen naar Judith Klaver: 075-6126208. Jouw sollicitatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld