Ben jij een ervaren inkoper in de wereld van staal? Dan zoeken wij jou!

Technisch Inkoper / Technical Purchaser

Fulltime

Functie-inhoud

Als Technisch Inkoper ben je onmisbaar in onze organisatie. Je bent de spin in het web binnen een klein team van inkopers. Je selecteert nieuwe leveranciers, onderhandelt over condities als: prijzen, levertijden, kwaliteit, voorwaarden en services en controleert de leveranciers op het nakomen van hun afspraken. Je houdt je uiteraard bezig met het opstellen en beoordelen van (ontvangen) offertes voor projecten. Je bent medeverantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het inkoopbeleid en het realiseren van de doelstellingen en levert een actieve bijdrage aan het optimaliseren van de inkoopprocessen.

Functie-eisen

Minimaal HBO afgeronde opleiding in de richting van Techniek. Je bent sterk en zakelijk in je communicatie. Je bent proactief, zelfstandig en vindt het fijn om te werken in een ambitieuze maar lerende organisatie. Je hebt een achtergrond in de staalindustrie.

Kennis en ervaring

  • Je hebt minimaal 2 – 5 jaar ervaring als (technisch) inkoper;
  • Kennis van, affiniteit met en interesse in techniek;
  • Kennis van materiaal en plaatsoorten;
  • Ervaring met het opzetten, uitvoeren en verbeteren van processen;
  • Uitstekende communicatieve en onderhandelingsvaardigheden;
  • Ervaring met Category Management;
  • Ervaring met EDI;
  • Excellente kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Kennis van de Duitse taal is een pré.

Competenties

Je herkent je in o.a. de volgende eigenschappen:
Innovatief, service- en klantgericht, aanpassingsvermogen, initiatiefrijk, integer en samenwerken.

Wij bieden

Een uitdagende baan bij een internationale, innovatieve, groeiende organisatie, waar geen dag hetzelfde is, waar medewerkers zich voortdurend willen ontwikkelen en waar veel in wordt geïnvesteerd. Daarnaast bieden we een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden (conform de CAO Metalektro). Royal Duyvis Wiener B.V. onderscheidt zich door een plezierige en informele werksfeer met, voor jou circa 150 nieuwe collega’s, waar veel ruimte voor initiatieven is.

Organisatie

Royal Duyvis Wiener B.V. is een van de marktleiders in de cacao en chocolade industrie en verkoopt, ontwikkelt, produceert en onderhoudt machines en proceslijnen voor de wereldwijde markt. Door technologische kennis, hoogwaardige producten en innovatieve oplossingen optimaliseert Royal Duyvis Wiener productieprocessen van klanten. Met ons hoofdkantoor in Koog aan de Zaan zijn wij gevestigd in het hart van de cacaosector. Royal Duyvis Wiener is in staat om de hele productieketen van cacao- en chocoladeverwerking te leveren; van cacaoboon tot chocolade. Daarnaast zijn wij actief in het uitvoeren van speciale projecten in de procesindustrie en pasteurisatie processen in de voedselverwerkende industrie (Log5).

 

Kernwaarden

Betrouwbaar, eerlijk, eigenaarschap, respect, samenwerken & vertrouwen.

 

Solliciteren?

Wil jij onze nieuwe collega worden? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar recruitment@duyviswiener.com. Je kunt je sollicitatie richten aan Colinda Vinke (HR manager). Voor meer informatie over de functie kun je bellen naar de HR-afdeling 075-6126126. Je sollicitatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld