Zit het inkopen van onderdelen en materialen in jouw bloed en streef je samen met jouw team naar een optimaal resultaat? Voel je je als een vis in het water in een afwisselende en uitdagende baan bij een dynamische internationale organisatie die volop in ontwikkeling is en waar het nemen van initiatieven zeer wordt gewaardeerd? Dan komen we graag met jou in gesprek over de functie:

 

Purchaser
[40 uur per week]

Inhoud van de functie

Als Purchaser ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het selecteren van nieuwe leveranciers, onderhandel je over condities als: prijzen, levertijden, kwaliteit, voorwaarden & services en controleer je de leveranciers op het nakomen van hun afspraken. Je houdt je uiteraard bezig met het opstellen en beoordelen van (ontvangen) offertes en analyseert periodiek jouw eigen “inkooppakket”. Je bent medeverantwoordelijk voor het opstellen van en uitvoering geven aan het inkoopbeleid, het realiseren van de afdelingsdoelstellingen en je levert een actieve bijdrage aan het optimaliseren van de inkoopprocessen.

Ons verhaal

Wist je dat de overgrote meerderheid van de chocoladerepen die je in de supermarkt vindt, worden aangeraakt door een machine van Royal Duyvis Wiener? Ga met ons mee in een wereld waar chocolade en staal samensmelten. In je eerste maanden bij Royal Duyvis Wiener leer je alles over de verwerking van cacao, chocolade, noten en zaden. Als bonus komen je smaakpapillen ook aan de beurt!

Maar er is meer…

Onze organisatie onderscheidt zich door een plezierige en informele werksfeer met wereldwijd circa 250 collega’s waarvan er zo’n 150 in Nederland werkzaam zijn, waar trots en passie hoog in het vaandel staan. Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid die bij jouw achtergrond en ervaring passen.

Naast een goed salaris bieden we ook een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals minimaal 32 vakantiedagen per jaar, mogelijkheid tot het volgen van (interne) trainingen, voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering, korting op verzekeringen bij Centraal Beheer en op de zorgverzekering bij Zilveren Kruis, fiscaal gunstige regeling voor de aanschaf van een fiets en last but not least: de mooiste werkplek aan de Zaan!

De CAO Metalektro Basis is van toepassing op deze functie.

Wat verwachten we van jou?

Functie-eisen
Je beschikt o.a. over een opleiding op HBO-niveau (bij voorkeur Technische Bedrijfskunde), aangevuld met NEVI-1 en je hebt minimaal 2-3 jaar relevante (internationale) werkervaring in de maakindustrie/techniek en beschikt over kennis van materialen en plaatsoorten. Je hebt ervaring met Category Management en EDI. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk. Beheersing van de Duitse taal is mooi meegenomen, maar is geen vereiste.

Functiegerichte competenties
Je herkent jezelf o.a. in de volgende eigenschappen: onderhandelen, doortastend, voortgangsbewaking, resultaatgericht, flexibel en stressbestendig.

Onze organisatie

Royal Duyvis Wiener B.V. is opgericht in 1885 en gevestigd in Koog aan de Zaan, het hart van de cacaosector. We zijn een toonaangevende fabrikant in de wereldwijde cacao- en chocolade verwerkende industrie en optimaliseren productieprocessen door het leveren van nieuwe apparatuur en het upgraden van bestaande installaties.

Met onze vestigingen in Nederland, Duitsland en Brazilië, zijn we er trots op een solide basis te hebben gelegd door onze activiteiten en diensten in verschillende delen van de wereld uit te breiden. Onze toegewijde medewerkers zijn zeer gemotiveerd om voor onze klanten de optimale productiefaciliteit te realiseren, van rauwe bonen tot afgewerkte chocolade.

Ons kantoor is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt vlakbij de snelweg A8. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein voor de fiets, motor en auto.

Onze kernwaarden

Betrouwbaar, eerlijk, eigenaarschap, passie, respect, samenwerken & vertrouwen.

Onze kerncompetenties

Innovatief, aanpassingsvermogen, initiatiefrijk, service- en klantgericht, integer en samenwerken.

Is deze functie jou op het lijf geschreven?

Ben je enthousiast geworden van deze vacature en zie je jezelf als een mooie aanvulling op ons team? Dan ontvangen we graag jouw motivatiebrief en Curriculum Vitae t.a.v. Colinda Vinke (HR Manager) via recruitment@duyviswiener.com.

Wil je eerst nog wat meer informatie ontvangen? Dan kun je ons ook bellen op nummer: 075-6126208. Jouw sollicitatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.