Wij zijn opzoek naar een ervaren Conventionele / CNC Draaier.

Ben jij enthousiast, gemotiveerd en heb jij ervaring met de programma’s van Fanuc? Dan zoeken wij jou! 

Conventioneel / CNC Draaier

32-40 uur

Functie-inhoud

Als Conventioneel / CNC draaier ben je onderdeel van onze afdeling Machinale en ben je verantwoordelijk voor het maken van diverse onderdelen voor onze eigen cacao machines. Je maakt enkelstuks producten maar ook kleine series. Je maakt het product volledig zelfstandig vanaf een tekening. Je bedient in teamverband een conventionele draaibank als een CNC draaibank Type Doosan Puma’s met Fanuc besturing.

Competenties

 • Servicegericht
 • Zorgvuldigheid
 • Resultaatgerichtheid

Functie eisen

 • Jij hebt minimaal 5 jaar ervaring op conventionele als CNC draaibank;
 • Jij hebt minimaal MBO metaal niveau 2;
 • Zelfstandig lezen van technische tekeningen;
 • Jij weet je weg met het selecteren en instellen van de juiste gereedschappen;
 • Jij kan goed omgaan met kleine toleranties;
 • Jij kan zelfstandig programmeren met Fanuc en aanpassingen doen;
 • Jij kan zelfstandig meetgereedschap samenstellen;
 • Jij bent zelfstandig en werkt nauwkeurig.

Wij bieden

Een afwisselende en uitdagende baan bij een lerende, internationale organisatie waar geen dag hetzelfde is. Daarnaast bieden we een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Onze organisatie onderscheidt zich door een plezierige en informele werksfeer met, voor jou circa 150 nieuwe collega’s, waar veel ruimte voor initiatieven en ontwikkeling is.

Organisatie

Royal Duyvis Wiener B.V. is een van de marktleiders in de cacao en chocolade industrie en verkoopt, ontwikkelt, produceert en onderhoudt machines en proceslijnen voor de wereldwijde markt. Door technologische kennis, hoogwaardige producten en innovatieve oplossingen optimaliseert Royal Duyvis Wiener productieprocessen van klanten.

Met ons hoofdkantoor in Koog aan de Zaan zijn wij gevestigd in het hart van de cacaosector. Royal Duyvis Wiener is in staat om de hele productieketen van cacaoen chocoladeverwerking te leveren; van cacaoboon tot chocolade. Daarnaast zijn wij actief in het uitvoeren van speciale projecten in de procesindustrie en pasteurisatie processen in de voedselverwerkende industrie (Log5).

 

Kernwaarden

Betrouwbaar, eerlijk, eigenaarschap, passie, respect, samenwerken & vertrouwen.

 

Enthousiast en wil je solliciteren?

Ben je enthousiast geworden van deze vacature en wil je onze nieuwe collega worden? Stuur dan je motivatiebrief en Curriculum Vitae t.a.v. Colinda Vinke (HR Manager) naar: recruitment@duyviswiener.com

Voor meer informatie over de functie kun je bellen naar Grietje van der Kooi: 075-6126208. Jouw sollicitatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld