Ben jij klaar voor de volgende stap in een functie waarin je (mede)verantwoordelijk bent voor international projecten? Dan zoeken wij jou!

(Junior) Project Manager
Fulltime

 

Functie-inhoud

Als (junior) Project Manager ben je verantwoordelijk voor het realiseren van projecten conform de gemaakte contracten. Je bent samen met het Sales team betrokken bij de acceptatie van het project. Je bent hét aanspreekpunt namens Royal Duyvis Wiener en pakt daarbij belangrijke (commerciële) kansen. Van begin tot eind geef je leiding aan jouw projectteam. Daarbij zijn juiste inhoudelijke en financiële rapportages ten behoeve van het management belangrijke stuurmiddelen. Je bewaakt de voortgang, kwaliteit en het budget van het project en stuurt bij of escaleert indien dit nodig is. Als (junior) Project Manager werk je gestructureerd en behoud je een helicopterview. Je durft besluiten te nemen in stressvolle situaties.

Functie eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van techniek;
  • Je hebt ervaring in een internationaal georiënteerde industrie (kapitaalgoederen) of procesomgeving;
  • Je hebt enige ervaring met stakeholder management en supply chain management;
  • Je bent bereid incidenteel in het buitenland te werken.

Kennis en ervaring

  • Je hebt 1-3 jaar ervaring in projectmanagement en te maken gehad met complexe en omvangrijke projecten;
  • Je hebt uitstekende communicatieve en onderhandelingsvaardigheden en hebt een goed gevoel voor stakeholdermanagement;
  • Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Kennis van de Duitse, Franse en/of Spaanse taal is een pré.

Competenties

Je herkent je in o.a. de volgende eigenschappen:

Voortgangsbewaking, leiderschap, plannen & organiseren, stressbestendig en resultaatgericht

Wij bieden

Een afwisselende en uitdagende baan bij een lerende, internationale organisatie waar geen dag hetzelfde is. Daarnaast bieden we een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Onze organisatie onderscheidt zich door een plezierige en informele werksfeer met, voor jou circa 150 nieuwe collega’s, waar veel ruimte voor initiatieven en ontwikkeling is.

Organisatie

Royal Duyvis Wiener B.V. is een van de marktleiders in de cacao en chocolade industrie en verkoopt, ontwikkelt, produceert en onderhoudt machines en proceslijnen voor de wereldwijde markt. Door technologische kennis, hoogwaardige producten en innovatieve oplossingen optimaliseert Royal Duyvis Wiener productieprocessen van klanten.

Met ons hoofdkantoor in Koog aan de Zaan zijn wij gevestigd in het hart van de cacaosector. Royal Duyvis Wiener is in staat om de hele productieketen van cacao- en chocoladeverwerking te leveren; van cacaoboon tot chocolade. Daarnaast zijn wij actief in het uitvoeren van speciale projecten in de procesindustrie en pasteurisatie processen in de voedselverwerkende industrie (Log5).

Kernwaarden

Betrouwbaar, eerlijk, eigenaarschap, passie, respect, samenwerken & vertrouwen.

Onze kerncompetenties

Innovatief, aanpassingsvermogen, initiatiefrijk, service- en klantgericht, integer en samenwerken.

Enthousiast en wil je solliciteren?

Ben je enthousiast geworden van deze vacature en wil je onze nieuwe collega worden? Stuur dan je motivatiebrief en Curriculum Vitae t.a.v. Colinda Vinke (HR Manager) naar: recruitment@duyviswiener.com Voor meer informatie over de functie kun je bellen naar Grietje van der Kooi: 075-6126208. Jouw sollicitatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld