Ben jij een startende Mechanic die toe is aan een leuke uitdaging? Dan zoeken wij jou!

Allround Mechanic

Fulltime

Functie-inhoud

Als Allround Mechanic werk je zelfstandig, of in samenwerking met collegae aan machines en installaties voor de cacao-, chocolade en notenverwerking. Samen met het team zetten jullie constructiedelen en machines in elkaar met behulp van hand- en meetgereedschap. Je installeert en bouwt aan constructies en machines bij ons in de fabriek en bij onze klanten.
Tevens stel je machines af bij het testdraaien.

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal een MBO opleiding niveau 3;
  • Je hebt ervaring met materiaalbewerkingen zoals boren, zagen, tappen;
  • Sleutelen zit in je DNA;
  • Je hebt eerder gewerkt met pompen, hydraulische installaties;
  • Je hebt ervaring met tekeninglezen en interpreteren van stuklijsten;
  • Je hebt kennis van veiligheids-, milieu-, arbo- en kwaliteitsvoorschriften;
  • Je hebt kennis van productieplanningen;
  • Kennis van elektrische installaties is een pré;
  • Bereidheid tot het werken in het buitenland.

Competenties

Je herkent je in o.a. de volgende eigenschappen:
Stressbestendigheid, resultaatgerichtheid, teamplayer, zorgvuldig, flexibel, probleemoplossend vermogen, plannen en organiseren.

Wij bieden

Een uitdagende baan bij een internationale, innovatieve, groeiende organisatie, waar geen dag hetzelfde is, waar medewerkers zich voortdurend willen ontwikkelen en waar veel in wordt geïnvesteerd. Daarnaast bieden we een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden (conform de CAO Metalektro). Royal Duyvis Wiener B.V. onderscheidt zich door een plezierige en informele werksfeer met, voor jou circa 150 nieuwe collega’s, waar veel ruimte voor initiatieven is.

Organisatie

Royal Duyvis Wiener B.V. is een van de marktleiders in de cacao en chocolade industrie en verkoopt, ontwikkelt, produceert en onderhoudt machines en proceslijnen voor de wereldwijde markt. Door technologische kennis, hoogwaardige producten en innovatieve oplossingen optimaliseert Royal Duyvis Wiener productieprocessen van klanten. Met ons hoofdkantoor in Koog aan de Zaan zijn wij gevestigd in het hart van de cacaosector. Royal Duyvis Wiener is in staat om de hele productieketen van cacao- en chocoladeverwerking te leveren; van cacaoboon tot chocolade. Daarnaast zijn wij actief in het uitvoeren van speciale projecten in de procesindustrie en pasteurisatie processen in de voedselverwerkende industrie (Log5).

Onze kernwaarden

Betrouwbaar, eerlijk, eigenaarschap, passie, respect, samenwerken & vertrouwen.

Enthousiast en wil je solliciteren?

Ben je enthousiast geworden van deze vacature en wil je onze nieuwe collega worden? Stuur dan je motivatiebrief en Curriculum Vitae t.a.v. Colinda Vinke (HR Manager) naar: recruitment@duyviswiener.com Voor meer informatie over de functie kun je bellen naar de HR-afdeling, 075-6126126. Jouw sollicitatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld