Zit sleutelen aan machines in jouw bloed en streef je samen met jouw team naar een optimaal resultaat? Voel je je als een vis in het water in een afwisselende en uitdagende baan bij een dynamische internationale organisatie die volop in ontwikkeling is en waar het nemen van initiatieven zeer wordt gewaardeerd? Dan komen we graag met jou in gesprek over de functie:

 

Allround Mechanic Assembly
[40 uur per week]

Inhoud van de functie

Als Allround Mechanic ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het vervaardigen, samenbouwen en afmonteren van technische installaties, maar ook voor het verrichten van reparaties en revisiewerkzaamheden aan machines voor de cacao-, chocolade- en notenverwerking alsmede het lokaliseren en verhelpen van storingen en vervangen van machineonderdelen. De werkzaamheden vinden zowel in onze eigen fabriek als op locatie bij (buitenlandse) klanten plaats.

Ons verhaal

Wist je dat de overgrote meerderheid van de chocoladerepen die je in de supermarkt vindt, worden aangeraakt door een machine van Royal Duyvis Wiener? Ga met ons mee in een wereld waar chocolade en staal samensmelten. In je eerste maanden bij Royal Duyvis Wiener leer je alles over de verwerking van cacao, chocolade, noten en zaden. Als bonus komen je smaakpapillen ook aan de beurt!

Maar er is meer…

Onze organisatie onderscheidt zich door een plezierige en informele werksfeer met wereldwijd circa 250 collega’s waarvan er zo’n 150 in Nederland werkzaam zijn, waar trots en passie hoog in het vaandel staan. Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid die bij jouw achtergrond en ervaring passen.

Naast een goed salaris bieden we ook een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals minimaal 32 vakantiedagen per jaar, mogelijkheid tot het volgen van (interne) trainingen, voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering, korting op verzekeringen bij Centraal Beheer en op de zorgverzekering bij Zilveren Kruis, fiscaal gunstige regeling voor de aanschaf van een fiets en last but not least: de mooiste werkplek aan de Zaan!

De CAO Metalektro Basis is van toepassing op deze functie.

Wat verwachten we van jou?

Functie-eisen
Je beschikt o.a. over een opleiding op minimaal MBO3-4 niveau in de richting Mechatronica (of soortgelijk) en je hebt enkele jaren relevante (internationale) werkervaring. Het lezen van tekeningen, interpreteren van stuklijsten en het werken met productieplanningen zijn jou niet vreemd. Je hebt eerder gewerkt met pompen en hydraulische systemen en hebt bij voorkeur kennis van elektrische installaties. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk, zodat je je ook in het buitenland goed kunt redden. En omdat we de veiligheid van onze collega’s hoog in het vaandel hebben staan, heb je kennis van veiligheids-, milieu-, arbo- en kwaliteitsvoorschriften.

Functiegerichte competenties
Je herkent jezelf o.a. in de volgende eigenschappen: stressbestendig, resultaatgericht, zorgvuldig en flexibel. Daarnaast ben je een oplossingsgericht en kun je goed plannen & organiseren.

Onze organisatie

Royal Duyvis Wiener B.V. is opgericht in 1885 en gevestigd in Koog aan de Zaan, het hart van de cacaosector. We zijn een toonaangevende fabrikant in de wereldwijde cacao- en chocolade verwerkende industrie en optimaliseren productieprocessen door het leveren van nieuwe apparatuur en het upgraden van bestaande installaties.

Met onze vestigingen in Nederland, Duitsland en Brazilië, zijn we er trots op een solide basis te hebben gelegd door onze activiteiten en diensten in verschillende delen van de wereld uit te breiden. Onze toegewijde medewerkers zijn zeer gemotiveerd om voor onze klanten de optimale productiefaciliteit te realiseren, van rauwe bonen tot afgewerkte chocolade.

Ons kantoor is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt vlakbij de snelweg A8. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein voor de fiets, motor en auto.

Onze kernwaarden

Betrouwbaar, eerlijk, eigenaarschap, passie, respect, samenwerken & vertrouwen.

Onze kerncompetenties

Innovatief, aanpassingsvermogen, initiatiefrijk, service- en klantgericht, integer en samenwerken.

Is deze functie jou op het lijf geschreven?

Ben je enthousiast geworden van deze vacature en zie je jezelf als een mooie aanvulling op ons team? Dan ontvangen we graag jouw motivatiebrief en Curriculum Vitae t.a.v. Colinda Vinke (HR Manager) via recruitment@duyviswiener.com.

Wil je eerst nog wat meer informatie ontvangen? Dan kun je ons ook bellen op nummer: 075-6126208. Jouw sollicitatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.