Ben jij een ervaren engineer die toe is aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou!

 Engineer
Fulltime

Functie-inhoud

Als Engineer ben je in staat om de procesgedachte van het technologieteam, klanten, sales etc. om te zetten in een technische hoogstaande machine of proceslijn voor de cacao-, chocolade- en notenindustrie. Tevens ben je in staat om modificaties aan machines en proceslijnen voor te stellen en door te voeren. Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwerptechnieken. Je bent verantwoordelijk voor alle documenten die worden gebruikt voor het productieproces alsmede voor het op locatie opstellen of doen van aanpassingen aan de machine.

Functie eisen

  • Je hebt ervaring met 3D CAD (Inventor is een pré);
  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding op het gebied van Engineering of vergelijkbare ervaring;
  • Je hebt ervaring met het maken van productietekeningen;
  • Je hebt kennis van machinebouw;
  • Je bent een echte procesdenker;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Competenties

Je herkent je in o.a. de volgende eigenschappen:

Plannen en organiseren, creativiteit, zorgvuldigheid, flexibiliteit, analytisch denkvermogen, oordeelsvorming en probleemanalyse.

Wij bieden

Een afwisselende en uitdagende baan bij een lerende, internationale organisatie waar geen dag hetzelfde is. Daarnaast bieden we een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Onze organisatie onderscheidt zich door een plezierige en informele werksfeer met, voor jou circa 150 nieuwe collega’s, waar veel ruimte voor initiatieven en ontwikkeling is.

Organisatie

Royal Duyvis Wiener B.V. is een van de marktleiders in de cacao en chocolade industrie en verkoopt, ontwikkelt, produceert en onderhoudt machines en proceslijnen voor de wereldwijde markt. Door technologische kennis, hoogwaardige producten en innovatieve oplossingen optimaliseert Royal Duyvis Wiener productieprocessen van klanten.

Met ons hoofdkantoor in Koog aan de Zaan zijn wij gevestigd in het hart van de cacaosector. Royal Duyvis Wiener is in staat om de hele productieketen van cacaoen chocoladeverwerking te leveren; van cacaoboon tot chocolade. Daarnaast zijn wij actief in het uitvoeren van speciale projecten in de procesindustrie en pasteurisatie processen in de voedselverwerkende industrie (Log5).

Kernwaarden

Betrouwbaar, eerlijk, eigenaarschap, passie, respect, samenwerken & vertrouwen.

Onze kerncompetenties

Innovatief, aanpassingsvermogen, initiatiefrijk, service- en klantgericht, integer en samenwerken.

Enthousiast en wil je solliciteren?

Ben je enthousiast geworden van deze vacature en wil je onze nieuwe collega worden? Stuur dan je motivatiebrief en Curriculum Vitae t.a.v. Colinda Vinke (HR Manager) naar: recruitment@duyviswiener.com

Voor meer informatie over de functie kun je bellen naar Grietje van der Kooi: 075-6126208. Jouw sollicitatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld