Ben jij een operator die toe is aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou!

 

CNC-frezer
Fulltime

Functie-inhoud

IIn deze technische functie bewerk je de (kleine) onderdelen van onze cacao machines. De machine waarmee je werkt is van het type Doosan met Fanuc besturing.
Je volgt zo efficiënt mogelijk de weekplanning met daarin de productievolgorde, welke door de planning wordt bepaald. Je controleert en bewaakt de kwaliteit gedurende het productieproces door o.a. het uitvoeren van metingen.

Functie-eisen

  • MBO niveau 2 of 3 metaaltechniek, richting verspanen;
  • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
  • Kennis van de besturingsprogramma Fanuc;
  • Kennis van het ISO passingstelsel;
  • Gedegen kennis van opspantechnieken;
  • Goed tekening kunnen lezen;
  • Flexibel inzetbaar;
  • Zlefstandig werkend.

Competenties

Je herkent je in o.a. de volgende eigenschappen:
Luisteren, flexibiliteit, zorgvuldigheid en resultaatgerichtheid

Wij bieden

Een afwisselende en uitdagende baan bij een lerende, internationale organisatie waar geen dag hetzelfde is. Daarnaast bieden we een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Onze organisatie onderscheidt zich door een plezierige en informele werksfeer met, voor jou circa 150 nieuwe collega’s, waar veel ruimte voor initiatieven en ontwikkeling is.

Organisatie

Royal Duyvis Wiener B.V. is een van de marktleiders in de cacao en chocolade industrie en verkoopt, ontwikkelt, produceert en onderhoudt machines en proceslijnen voor de wereldwijde markt. Door technologische kennis, hoogwaardige producten en innovatieve oplossingen optimaliseert Royal Duyvis Wiener productieprocessen van klanten.

Met ons hoofdkantoor in Koog aan de Zaan zijn wij gevestigd in het hart van de cacaosector. Royal Duyvis Wiener is in staat om de hele productieketen van cacao- en chocoladeverwerking te leveren; van cacaoboon tot chocolade. Daarnaast zijn wij actief in het uitvoeren van speciale projecten in de procesindustrie en pasteurisatie processen in de voedselverwerkende industrie (Log5).

Kernwaarden

Betrouwbaar, eerlijk, eigenaarschap, passie, respect, samenwerken & vertrouwen.

Onze kerncompetenties

Innovatief, aanpassingsvermogen, initiatiefrijk, serviceen klantgericht, integer en samenwerken.

Enthousiast en wil je solliciteren?

Ben je enthousiast geworden van deze vacature en wil je onze nieuwe collega worden? Stuur dan je motivatiebrief en Curriculum Vitae t.a.v. Colinda Vinke (HR Manager) naar: recruitment@duyviswiener.com Voor meer informatie over de functie kun je bellen naar Grietje van der Kooi: 075-6126208. Jouw sollicitatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld