Word jij blij van het verzamelen van technische informatie en het maken van technische handboeken? Dan zoeken wij jou!

Technical Manual Writer

Fulltime

Functie-inhoud

Als Technical Manual Writer ben je verantwoordelijk voor het maken van technische handboeken van de machines uit het productportfolie van onze organisatie, waar het gaat om functionaliteiten, bediening, onderhoud etc. Hiervoor verzamelen je informatie en werk je nauw samen met de afdeling Project Management en Engineering.

Tevens beheer je de technische database en documentatie en houdt alle handboeken up-todate (incl. versiebeheer). Het eindresultaat is een handboek dat voldoet aan de CE-normering.

Functie eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding op gebied van Engineering;
  • Je hebt minimaal 1 – 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt kennis van machinebouw;
  • Je hebt kennis van beschikbare en geldende normalisatie (CE) voor handleidingen m.b.t. machinebouw, software en procesinstallaties;
  • Je hebt kennis van engineeringssoftware, beheer-en opmaakpakketten;
  • Goede communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse, Engelse en Duitse taal;

Competenties

Je herkent je in o.a. de volgende eigenschappen:
Accuraat, analytisch, doorzettingsvermogen, resultaatgericht, zelfsturing, stressbestendig.

Wij bieden

Een afwisselende en uitdagende baan bij een lerende, internationale organisatie waar geen dag hetzelfde is. Daarnaast bieden we een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Onze organisatie onderscheidt zich door een plezierige en informele werksfeer met, voor jou circa 150 nieuwe collega’s, waar veel ruimte voor initiatieven en ontwikkeling is.

Organisatie

Royal Duyvis Wiener B.V. is opgericht in 1885 en gevestigd in Koog aan de Zaan, het hart van de cacaosector. We zijn een toonaangevende fabrikant in de wereldwijde cacao- en chocolade verwerkende industrie en optimaliseren productieprocessen door het leveren van nieuwe apparatuur en het upgraden van bestaande installaties.

Met onze vestigingen in Nederland, Duitsland en Brazilië, zijn we er trots op een solide basis te hebben gelegd door onze activiteiten en diensten in verschillende delen van de wereld uit te breiden. Onze toegewijde medewerkers zijn zeer gemotiveerd om onze klanten te ondersteunen door hen te helpen bij het realiseren van hun optimale productiefaciliteit, van rauwe bonen tot afgewerkte chocolade.

Kernwaarden

Betrouwbaar, eerlijk, eigenaarschap, passie, respect, samenwerken & vertrouwen.

Onze kerncompetenties

Innovatief, aanpassingsvermogen, initiatiefrijk, service- en klantgericht, integer en samenwerken.

Enthousiast en wil je solliciteren?

Ben je enthousiast geworden van deze vacature en wil je onze nieuwe collega worden? Stuur dan je motivatiebrief en Curriculum Vitae t.a.v. Colinda Vinke (HR Manager) naar: recruitment@duyviswiener.com Voor meer informatie over de functie kun je bellen naar Judith Klaver: 075-6126208. Jouw sollicitatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld