Voor uitbreiding van onze afdeling Servicedesk zijn wij opzoek naar een nieuwe collega. Vind jij het
leuk om grote projecten te begeleiden in het buitenland? Dan zoeken wij jou!

Commissioning Engineer
Fulltime

Functie-inhoud

Als ervaren Internationaal Commissioning Engineer ben jij de ambassadeur van ons bedrijf. Je wordt al tijdens de engineer fase van projecten betrokken. Op deze manier weet je alles van klantspecifieke technologische hoogwaardige
machines. Je ziet processen tot stand komen en bent vanuit jouw expertise gesprekspartner tijdens deze beginfase van het project. Na de fase van het installeren ben je verantwoordelijk voor het in bedrijfstellen van machines en processen. Je bent als specialist het eerste aanspreekpunt voor de klant ter plaatse, draagt daarbij de technische kennis ten behoeve van bediening en onderhoud over aan de klant. Je rapporteert de status van de voortgang zowel naar de klant als naar de projectmanager. Als eindresultaat draag jij, samen met het aanwezige team, de machine of het proces over aan de klant. Wanneer je niet op reis bent, ben je werkzaam op onze locatie in Koog aan de Zaan.

Functie eisen

 • Minimaal 5 jaar ervaring op een soortgelijke functie;
 • HBO werk en denkniveau;
 • Je bent circa 150 tot 200 dagen per jaar werkzaam in het buitenland;
 • Ervaring met PLC’s (Siemens en/of Allen Bradley), SCADA en mens-machine interfaces;
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Kennis van de Spaanse, Franse en/of Duitse taal is een pré.

Competenties

Je herkent je in o.a. de volgende eigenschappen:

 • Zorgvuldigheid, accuratesse;
 • Plannen en organiseren, voortgangsbewaking;
 • Zelfsturing, zelfredzaamheid, besluitvaardig;
 • Flexibiliteit;
 • Organisatiebewustzijn, klantgericht;
 • Analytisch denkvermogen.

Daarnaast ben je een sterke team player en een echte procesdenker.

Wij bieden

Een afwisselende en uitdagende baan bij een lerende, internationale organisatie waar geen dag hetzelfde is. Daarnaast bieden we een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Onze organisatie onderscheidt zich door een plezierige en informele werksfeer met, voor jou circa 150 nieuwe collega’s, waar veel ruimte voor initiatieven en ontwikkeling is.

Organisatie

Royal Duyvis Wiener B.V. is een van de marktleiders in de cacao en chocolade industrie en verkoopt, ontwikkelt, produceert en onderhoudt machines en proceslijnen voor de wereldwijde markt. Door technologische kennis, hoogwaardige producten en innovatieve oplossingen optimaliseert Royal Duyvis Wiener productieprocessen van klanten.

Met ons hoofdkantoor in Koog aan de Zaan zijn wij gevestigd in het hart van de cacaosector. Royal Duyvis Wiener is in staat om de hele productieketen van cacaoen chocoladeverwerking te leveren; van cacaoboon tot chocolade. Daarnaast zijn wij actief in het uitvoeren van speciale projecten in de procesindustrie en pasteurisatie processen in de voedselverwerkende industrie (Log5).

Kernwaarden

Betrouwbaar, eerlijk, eigenaarschap, passie, respect, samenwerken & vertrouwen.

Onze kerncompetenties

Innovatief, aanpassingsvermogen, initiatiefrijk, service- en klantgericht, integer en samenwerken.

Enthousiast en wil je solliciteren?

Ben je enthousiast geworden van deze vacature en wil je onze nieuwe collega worden? Stuur dan je motivatiebrief en Curriculum Vitae t.a.v. Colinda Vinke (HR Manager) naar: recruitment@duyviswiener.com

Voor meer informatie over de functie kun je bellen naar Grietje van der Kooi: 075-6126208. Jouw sollicitatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld