Ben jij een echte analyticus? Dan zoeken wij jou!

Material Planner

Fulltime / Parttime

Functie-inhoud

In deze functie van Material Planner bij Royal Duyvis Wiener heb je de uitdagende taak om de voorraden van onze materialen ten behoeve van het productieproces, zo te beheersen dat er maximale beschikbaarheid van materialen is tegen minimale kosten. Het aanhouden van voorraden kost uiteraard geld, zeker als deze opgeslagen moeten worden. Daarom is het van essentieel belang om de meest optimale mix te vinden tussen kapitaal, omloopsnelheid en beschikbaarheid van alle materialen. Uiteraard dagen we je uit om mee te denken hoe de voorraadbeheersing goedkoper en efficiënter kan en op zoek te gaan naar mogelijkheden om optimale voorraadniveaus te creëren (per strategische productsoort). Tevens ben je verantwoordelijk voor de voorraadcontrole, inventarisaties etc. Als Material Planner ben je volhardend in het bereiken van de targets en lever je een actieve bijdrage aan de realisatie van de commerciële ondernemingsdoelstellingen. Midden in het logistieke hart van onze organisatie schakel jij eenvoudig met verschillende interne afdelingen, maar heb je ook contact met onze producten en leveranciers.

Functie-eisen

  • Je bent kritisch, nuchter, je houdt van korte lijnen en je staat communicatief sterk in je schoenen;
  • Je kunt zelfstandig werken, beschikt over analytisch vermogen en je bent cijfermatig sterk onderlegd;
  • Systemen maak je snel eigen en je hebt ervaring in het werken met Excel en ERP-systemen

Kennis en ervaring

  • Minimaal 1-3 jaar ervaring in een soort gelijke functie / werken met (big) data analyses;
  • Minimaal HBO werk- en denkniveau met als voorkeur een afgeronde opleiding in de richting Logistiek, Supply Chain;
  • Je beschikt over goede communicatieve eigenschappen en beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift;
  • Kennis van, affiniteit met en interesse in techniek.

Competenties

Kerncompetenties: innovatief, service- en klantgericht, aanpassingsvermogen, initiatiefrijk, integer en samenwerken.

Functiegerichte competenties: Betrouwbaar, eerlijk, eigenaarschap, respect, samenwerken & vertrouwen.

Wij bieden

Een uitdagende baan bij een internationale, innovatieve, groeiende organisatie, waar geen dag hetzelfde is, waar medewerkers zich voortdurend willen ontwikkelen en waar veel in wordt geïnvesteerd. Daarnaast bieden we een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden (conform de CAO Metalektro). Royal Duyvis Wiener B.V. onderscheidt zich door een plezierige en informele werksfeer met, voor jou circa 150 nieuwe collega’s, waar veel ruimte voor initiatieven is.

Organisatie

Royal Duyvis Wiener B.V. is een van de marktleiders in de cacao en chocolade industrie en verkoopt, ontwikkelt, produceert en onderhoudt machines en proceslijnen voor de wereldwijde markt. Door technologische kennis, hoogwaardige producten en innovatieve oplossingen optimaliseert Royal Duyvis Wiener productieprocessen van klanten. Met ons hoofdkantoor in Koog aan de Zaan zijn wij gevestigd in het hart van de cacaosector. Royal Duyvis Wiener is in staat om de hele productieketen van cacao- en chocoladeverwerking te leveren; van cacaoboon tot chocolade. Daarnaast zijn wij actief in het uitvoeren van speciale projecten in de procesindustrie en pasteurisatie processen in de voedselverwerkende industrie (Log5).

Onze kernwaarden

Betrouwbaar, eerlijk, eigenaarschap, passie, respect, samenwerken & vertrouwen.

Enthousiast en wil je solliciteren?

Ben je enthousiast geworden van deze vacature en wil je onze nieuwe collega worden? Stuur dan je motivatiebrief en Curriculum Vitae t.a.v. Colinda Vinke (HR Manager) naar: recruitment@duyviswiener.com Voor meer informatie over de functie kun je bellen naar de HR-afdeling, 075-6126126. Jouw sollicitatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld