Ben jij resultaatgericht, heb je oog voor kwaliteit en wil jij de optimale service verlenen. Dan zoeken wij jou!

Teamleider Servicedesk
Fulltime 

Functie-inhoud

Als Teamleider Servicedesk heb je de dagelijkse leiding over de afdeling Servicedesk. Je geeft leiding aan een team van ongeveer 15 medewerkers en bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het team en de geboden diensten. Jij bent verantwoordelijk voor het vaststellen van de afdelingsdoelstellingen en draagt zorg voor de implementatie en uitvoering daarvan. Je bent continue de processen en dienstverlening aan het verbeteren en neemt daar de organisatie in mee.

Als Teamleider ben je eindverantwoordelijk voor het afhandelen van serviceverzoeken, aansturing en inzet van de medewerkers en het toezien op een adequate uitvoering van de werkzaamheden (kwalitatief als kwantitatief), in samenspraak met zowel de eigen als andere afdelingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bewaken van het budget, kostenefficiency, declarabele uren, etc. . Je doorziet de commerciële mogelijkheden rondom serviceverlening en weet die te implementeren.

Functie-eisen

 • HBO niveau, Technische bedrijfskunde of Werktuigbouw
 • Je hebt ervaring met leidinggeven in een industriële omgeving
 • Je hebt aantoonbare affiniteit/passie? Voor het optimaliseren van (onderhouds) processen, bij voorkeur in de levensmiddelen industrie
 • Je bent in staat om (complexe) service projecten bij onze klanten te leiden vanuit jouw rol en intern te coördineren.
 • Je hebt ervaring met automatiserings-vraagstukken zoals remote data connecties en opzet van database structuren
 • Je hebt kennis van ERP systeem (Ridder IQ);
 • Je hebt ervaring met het maken van personeelsplanningen;
 • Kennis van veiligheids-, milieu-, arbo- en kwaliteitsvoorschriften;
 • Kennis van organisatie-ontwikkeling en werkprocessen.

Kennis en ervaring

 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soort gelijke rol;
 • Kennis van, affiniteit met en interesse in techniek;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Kennis van de Franse en/of Duitse taal is een pré.

Wij bieden

Een goed salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden en een baan bij een innovatieve en groeiende organisatie die verwacht dat haar medewerkers zich voortdurend willen ontwikkelen en daar ook veel in investeert. Royal Duyvis Wiener B.V. onderscheidt zich door een plezierige werksfeer met veel ruimte voor initiatieven.

Organisatie

Royal Duyvis Wiener B.V. is een van de marktleiders in de cacao en chocolade industrie en verkoopt, ontwikkelt, produceert en onderhoudt machines en proceslijnen voor de wereldwijde markt. Door technologische kennis, hoogwaardige producten en innovatieve oplossingen optimaliseert Royal Duyvis Wiener productieprocessen van klanten. Met ons hoofdkantoor in Koog aan de Zaan zijn wij gevestigd in het hart van de cacaosector. Royal Duyvis Wiener is in staat om de hele productieketen van cacao- en chocoladeverwerking te leveren; van cacaoboon tot chocolade. Daarnaast zijn wij actief in het uitvoeren van speciale projecten in de procesindustrie en pasteurisatie processen in de voedselverwerkende industrie (Log5).

 

Kernwaarden

Betrouwbaar, eerlijk, eigenaarschap, respect, samenwerken & vertrouwen.

 

Enthousiast en wil je solliciteren?

Ben je enthousiast geworden van deze vacature en wil je onze nieuwe collega worden? Stuur dan je motivatiebrief en Curriculum Vitae t.a.v. Colinda Vinke (HR Manager) naar: recruitment@duyviswiener.com Voor meer informatie over de functie kun je bellen naar de HR-afdeling, 075-6126126. Jouw sollicitatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld