Ben jij resultaatgericht, heb je oog voor kwaliteit en wil jij de optimale service verlenen. Dan zoeken wij jou!

Teamleider Servicedesk

Fulltime

Functie-inhoud

Als Teamleider Servicedesk heb je de dagelijkse leiding over de afdeling Servicedesk. Je geeft leiding aan een team van ongeveer 15 medewerkers en bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het team en de geboden diensten. Jij bent verantwoordelijk voor het vaststellen van de afdelingsdoelstellingen en draagt zorg voor de implementatie en uitvoering daarvan. Je bent continue de processen en dienstverlening aan het verbeteren en neemt daar de organisatie in mee.

Als Teamleider Servicedesk ben je eindverantwoordelijk voor het afhandelen van serviceverzoeken, aansturing en inzet van de medewerkers en het toezien op een adequate uitvoering van de werkzaamheden (kwalitatief als kwantitatief), in samenspraak met zowel de eigen als andere afdelingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bewaken van het budget, kostenefficiency, declarabele uren, etc. . Je doorziet de commerciële mogelijkheden rondom serviceverlening en weet die te implementeren.

Functie-eisen

Je hebt HBO niveau, Technische bedrijfskunde of Werktuigbouw;
Je hebt ervaring met leidinggeven in een industriële omgeving;
Je hebt aantoonbare affiniteit met het optimaliseren van (onderhouds)processen, bij voorkeur in de levensmiddelen industrie;
Je bent in staat om complexe serviceprojecten bij onze klanten te leiden vanuit jouw rol en intern te coördineren;
Je hebt ervaring met automatiseringsvraagstukken zoals remote data connecties en bent in staat de opzet van databases te structuren;
Je hebt kennis van ERP systeem – bij voorkeur Ridder IQ;
Je hebt ervaring met het maken van personeelsplanningen;
Je bent bekend met veiligheids-, milieu-, arbo- en kwaliteitsvoorschriften;
Je hebt kennis van organisatieontwikkeling en werkprocessen.

Kennis en ervaring

Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soort gelijke rol;
Je hebt kennis van en affiniteit met techniek;
Uitstekende communicatieve vaardigheden;
Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Kennis van de Franse en/of Duitse taal is een pré.

Competenties

Kerncompetenties: innovatief, service- en klantgericht, aanpassingsvermogen, initiatiefrijk, integer en samenwerken.

Functiegerichte competenties: Stressbestendigheid, taakgericht leiderschap, plannen en organiseren, besluitvaardigheid, delegeren, conflicthandeling en coachen.

Wij bieden

Een uitdagende baan bij een internationale, innovatieve, groeiende organisatie, waar geen dag hetzelfde is, waar medewerkers zich voortdurend willen ontwikkelen en waar veel in wordt geïnvesteerd.

Daarnaast bieden we een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden (conform de CAO Metalektro). Royal Duyvis Wiener B.V. onderscheidt zich door een plezierige en informele werksfeer met, voor jou circa 150 nieuwe collega’s, waar veel ruimte voor initiatieven is.

Organisatie

Royal Duyvis Wiener B.V. is een van de marktleiders in de cacao en chocolade industrie en verkoopt, ontwikkelt, produceert en onderhoudt machines en proceslijnen voor de wereldwijde markt. Door technologische kennis, hoogwaardige producten en innovatieve oplossingen optimaliseert Royal Duyvis Wiener productieprocessen van klanten. Met ons hoofdkantoor in Koog aan de Zaan zijn wij gevestigd in het hart van de cacaosector. Royal Duyvis Wiener is in staat om de hele productieketen van cacao- en chocoladeverwerking te leveren; van cacaoboon tot chocolade. Daarnaast zijn wij actief in het uitvoeren van speciale projecten in de procesindustrie en pasteurisatie processen in de voedselverwerkende industrie.

Kernwaarden

Betrouwbaar, eerlijk, eigenaarschap, respect, samenwerken & vertrouwen.

Solliciteren?

Wil jij onze nieuwe collega worden? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar recruitment@duyviswiener.com. Je kunt je sollicitatie richten aan Colinda Vinke (HR manager). Voor meer informatie over de functie kun je bellen naar de HR-afdeling 075-6126126. Je sollicitatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld