Vind jij het leuk om onze gasten met een glimlach te verwelkomen

en word je blij van het organiseren van reizen voor onze medewerkers? Dan zoeken wij jou! 

RECEPTIONISTE

Part-time/ 3 dagen per week

Functie-inhoud

Als receptioniste bij Royal Duyvis Wiener ben jij het eerste gezicht voor onze gasten. Jij verwelkomt hen met koffie en stelt de juiste persoon op de hoogte van de afspraak. Je bedient de telefooncentrale, doet de postverwerking en zorgt dat er altijd genoeg kantoorartikelen aanwezig zijn. Ter ondersteuning van onze Servicedesk regel jij hotelreserveringen en zorgt voor de juiste visums voor onze medewerkers.

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding in de richting van Secretarieel;
  • Je hebt goede kennis van Microsoft Office programma’s als Outlook, Word en Excel;
  • Goede sociale-en communicatieve vaardigheden op verschillende niveaus;

Kennis en ervaring

  • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Gedegen kennis van de organisatie; In het bezit van een BHV certificaat is een pré
  • Beheersen van goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Kennis van de Duitse taal is een pré.

Competenties

Kerncompetenties: innovatief, service- en klantgericht, aanpassingsvermogen, initiatiefrijk, integer en samenwerken.

Functiegerichte competenties: Assertiviteit, flexibel, loyaliteit, luisteren, organisatiebewust, zorgvuldig, plannen en organiseren.

Wij bieden

Een uitdagende baan bij een internationale, innovatieve, groeiende organisatie, waar geen dag hetzelfde is, waar medewerkers zich voortdurend willen ontwikkelen en waar veel in wordt geïnvesteerd. Daarnaast bieden we een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden (conform de CAO Metalektro). Royal Duyvis Wiener B.V. onderscheidt zich door een plezierige en informele werksfeer met, voor jou circa 150 nieuwe collega’s, waar veel ruimte voor initiatieven is.

Organisatie

Royal Duyvis Wiener B.V. is een van de marktleiders in de cacao en chocolade industrie en verkoopt, ontwikkelt, produceert en onderhoudt machines en proceslijnen voor de wereldwijde markt. Door technologische kennis, hoogwaardige producten en innovatieve oplossingen optimaliseert Royal Duyvis Wiener productieprocessen van klanten. Met ons hoofdkantoor in Koog aan de Zaan zijn wij gevestigd in het hart van de cacaosector. Royal Duyvis Wiener is in staat om de hele productieketen van cacao- en chocoladeverwerking te leveren; van cacaoboon tot chocolade. Daarnaast zijn wij actief in het uitvoeren van speciale projecten in de procesindustrie en pasteurisatie processen in de voedselverwerkende industrie (Log5).

 

Kernwaarden

Betrouwbaar, eerlijk, eigenaarschap, respect, samenwerken & vertrouwen.

 

Solliciteren?

Wil jij onze nieuwe collega worden? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar recruitment@duyviswiener.com. Je kunt je sollicitatie richten aan Colinda Vinke (HR manager). Voor meer informatie over de functie kun je bellen naar de HR-afdeling 075-6126126. Je sollicitatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld