Ter ondersteuning van onze directie zijn we op zoek naar een servicegerichte en enthousiaste secretaresse. 

Secretaresse m/v

Fulltime

Functie-inhoud

In deze functie ondersteun je de Chief Executive Officer (CEO) en Chief Financial Officer (CFO) op het gebied van diverse secretariële werkzaamheden. Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit:

 • Beheren van de agenda;
 • Afhandelen van binnenkomend en uitgaand telefoonverkeer, e-mails, post etc.;
 • Ontvangen van bezoekers;
 • Plannen, voorbereiden en notuleren van vergaderingen;
 • Uitwerken van verslagen, brieven, etc.;
 • Zorgen voor een adequate archivering;
 • Verzorgen van administratieve ondersteuning rondom zakenreizen, visumaanvragen, facilitaire zaken, etc.

Kennis en ervaring

Je bent een starter op de arbeidsmarkt of maximaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie;

 • Secretariële opleiding op minimaal MBO-niveau (Schoevers);
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Beheersing van de Duitse taal is een pré.
 • Beheersing van goede sociale vaardigheden op verschillende niveaus;
 • Zowel administratief als organisatorisch goed onderlegd; • Goede beheersing van MS Office;

Competenties

Kerncompetenties: innovatief, service- en klantgericht, aanpassingsvermogen, initiatiefrijk, integer en samenwerken. Functiegerichte competenties: Omgevingsbewustzijn, loyaliteit, plannen en organiseren, voortgangsbewaking, accuratesse, flexibiliteit

 

Wij bieden

Een uitdagende baan bij een internationale, innovatieve, groeiende organisatie, waar geen dag hetzelfde is, waar medewerkers zich voortdurend willen ontwikkelen en waar veel in wordt geïnvesteerd. Daarnaast bieden we een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden (conform de CAO Metalektro). Royal Duyvis Wiener B.V. onderscheidt zich door een plezierige en informele werksfeer met, voor jou circa 150 nieuwe collega’s, waar veel ruimte voor initiatieven is.

Organisatie

Royal Duyvis Wiener B.V. is een van de marktleiders in de cacao en chocolade industrie en verkoopt, ontwikkelt, produceert en onderhoudt machines en proceslijnen voor de wereldwijde markt. Door technologische kennis, hoogwaardige producten en innovatieve oplossingen optimaliseert Royal Duyvis Wiener productieprocessen van klanten. Met ons hoofdkantoor in Koog aan de Zaan zijn wij gevestigd in het hart van de cacaosector. Royal Duyvis Wiener is in staat om de hele productieketen van cacao- en chocoladeverwerking te leveren; van cacaoboon tot chocolade. Daarnaast zijn wij actief in het uitvoeren van speciale projecten in de procesindustrie en pasteurisatie processen in de voedselverwerkende industrie (Log5).

 

Kernwaarden

Betrouwbaar, eerlijk, eigenaarschap, respect, samenwerken & vertrouwen.

 

Solliciteren?

Wil jij onze nieuwe collega worden? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar recruitment@duyviswiener.com. Je kunt je sollicitatie richten aan Colinda Vinke (HR manager). Voor meer informatie over de functie kun je bellen naar de HR-afdeling 075-6126126. Je sollicitatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld