Ben jij een Sales person pur sang, hou je van complexe technische klantvragen en reis je graag naar verre (zonnige) oorden? Dan zoeken wij jou! Ter uitbreiding van ons salesteam zijn we op zoek naar een: 

INTERNATIONAL SALES MANAGER

Fulltime

Functie-inhoud

De International Sales Manager is verantwoordelijk voor het genereren van omzet door het succesvol verkopen van machines en proceslijnen (projecten). Je werkt aan het realiseren van een uitgebreid klantennetwerk, waarmee wereldmakerleiderschap kan worden gerealiseerd door het opbouwen en onderhouden van een duurzame relatie met klanten en prospects. Je levert een proactieve bijdrage aan de ontwikkeling o.g.v. marktverkenning, verdere professionalisering van de afdeling, inhoudelijke en vaktechnische informatievoorziening etc.

Functie-eisen

Je hebt minimaal HBO-opleiding in de richting van Werktuigbouwkunde, Levensmiddelen- of Procestechnologie. Je bent proactief, vasthoudend, zelfstandig, relatiebouwer, ondernemer; Frequente bezoeken aan onze internationale klantenkring maakt onderdeel uit van deze functie.

Kennis en ervaring

  • HBO Werktuigbouwkunde, levensmiddelen- of procestechnologie;
  • Minimaal 5 jaar internationale sales ervaring in foodprocessing machinery, waarbij ervaring in de food, cacao- en/of chocoladeverwerkende industrie een pré is;
  • Uitstekende communicatieve en onderhandelingsvaardigheden;
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Kennis van de Spaanse, Franse en/of Duitse taal is een pré.

Competenties

Kerncompetenties: innovatief, service- en klantgericht, aanpassingsvermogen, initiatiefrijk, integer en samenwerken. Functiegerichte competenties: Resultaatgericht, presenteren, creatief, voortgangsbewaking en omgevingsbewustzijn.

Wij bieden

Een uitdagende baan bij een internationale, innovatieve, groeiende organisatie, waar geen dag hetzelfde is, waar medewerkers zich voortdurend willen ontwikkelen en waar veel in wordt geïnvesteerd.

Daarnaast bieden we een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden (conform de CAO Metalektro). Royal Duyvis Wiener B.V. onderscheidt zich door een plezierige en informele werksfeer met, voor jou circa 150 nieuwe collega’s, waar veel ruimte voor initiatieven is.

Organisatie

Royal Duyvis Wiener B.V. is een van de marktleiders in de cacao en chocolade industrie en verkoopt, ontwikkelt, produceert en onderhoudt machines en proceslijnen voor de wereldwijde markt. Door technologische kennis, hoogwaardige producten en innovatieve oplossingen optimaliseert Royal Duyvis Wiener productieprocessen van klanten. Met ons hoofdkantoor in Koog aan de Zaan zijn wij gevestigd in het hart van de cacaosector. Royal Duyvis Wiener is in staat om de hele productieketen van cacao- en chocoladeverwerking te leveren; van cacaoboon tot chocolade. Daarnaast zijn wij actief in het uitvoeren van speciale projecten in de procesindustrie en pasteurisatie processen in de voedselverwerkende industrie (Log5).

 

Kernwaarden

Betrouwbaar, eerlijk, eigenaarschap, respect, samenwerken & vertrouwen.

 

Solliciteren?

Wil jij onze nieuwe collega worden? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar recruitment@duyviswiener.com. Je kunt je sollicitatie richten aan Colinda Vinke (HR manager). Voor meer informatie over de functie kun je bellen naar de HR-afdeling 075-6126126. Je sollicitatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld