Voor onze afdeling Sales zijn wij op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en ambitieuze: 

Inside Sales Executive

Fulltime

Functie-inhoud

Als Inside Sales medewerker ben jij een commercieel talent die energie krijgt van netwerken. Dagelijks houdt je je bezig met het opvolgen van (web)leads en het proactief benaderen van bestaande (internationale) klanten agenten en ambassadeurs, maar je bent ook de ondersteuning voor het Regional Sales team. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de klantenrelaties en het invoeren van gegevens in ons CRM programma. Dit is jouw opstart positie naar de functie van Regional Sales Manager of Accountmanager en de mogelijkheid te reizen naar jou klanten.

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding;
  • Je hebt een sterk commercieel inzicht en bent in staat om behoeften om te zetten in een verkoop;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Kennis van de Franse taal is een pré.

Kennis en ervaring

  • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring binnen een sales team;
  • Je bent zelfstandig en vindt het leuk om dagelijks met internationale agenten en klanten (telefonisch) contact te onderhouden;
  • Ervaring met het opzetten en uitvoeren van kwartaal en jaar plannen met onze agenten en het realiseren van je omzet doelstellingen.

Wij bieden

Een goed salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden en een baan bij een innovatieve en groeiende organisatie die verwacht dat haar medewerkers zich voortdurend willen ontwikkelen en daar ook veel in investeert. Royal Duyvis Wiener B.V. onderscheidt zich door een plezierige werksfeer met veel ruimte voor initiatieven.

Organisatie

Royal Duyvis Wiener B.V. is een van de marktleiders in de cacao en chocolade industrie en verkoopt, ontwikkelt, produceert en onderhoudt machines en proceslijnen voor de wereldwijde markt. Door technologische kennis, hoogwaardige producten en innovatieve oplossingen optimaliseert Royal Duyvis Wiener productieprocessen van klanten. Met ons hoofdkantoor in Koog aan de Zaan zijn wij gevestigd in het hart van de cacaosector. Royal Duyvis Wiener is in staat om de hele productieketen van cacao- en chocoladeverwerking te leveren; van cacaoboon tot chocolade. Daarnaast zijn wij actief in het uitvoeren van speciale projecten in de procesindustrie en pasteurisatie processen in de voedselverwerkende industrie (Log5).

 

Kernwaarden

Betrouwbaar, eerlijk, eigenaarschap, respect, samenwerken & vertrouwen.

 

Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden van deze vacature en wil je onze nieuwe collega worden? Stuur dan je motivatiebrief en Curriculum Vitae t.a.v. Colinda Vinke (HR Manager) naar: recruitment@duyviswiener.com

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld