Voor onze afdeling Machinale zijn wij op zoek naar een zelfstandig en resultaatgerichte:

CNC-freezer

Fulltime 

Functie-inhoud

In deze uitdagende technische functie bewerk je de onderdelen van onze machines. We beschikken over machines variërend van conventionele en CNC gestuurde draai- frees en kotterbanken tot en met de meest moderne bewerkingscentra die onbemand kunnen draaien. De werkstukken zijn voor de onderdelen van de cacao industrie. Je volgt zo efficiënt mogelijk de weekplanning met daarin de productievolgorde, welke door de planning wordt bepaald. Je houdt toezicht op de goede werking en tegelijkertijd het bedienen van dagelijks meerdere CNC gestuurde machines. Je controleert en bewaakt de kwaliteit gedurende het productieproces door o.a. het uitvoeren van metingen.

Functie-eisen

 • MBO niveau 2 of 3 metaaltechniek, richting verspanen;
 • Kennis van de besturingsprogramma’s Heidenhain en Fanuc;
 • Kennis van het ISO passingstelsel; Gedegen kennis van opspantechnieken;
 • Goed tekening kunnen lezen;
 • Flexibel inzetbaar;
 • Zelfstandig werkend.

Kennis en ervaring

 • Je hebt minimaal 4 jaar relevante werkervaring
 • Je kan zelfstandig instellen/programmeren en bedienen van conventionele als CNC machines
 • Uitvoeren van verspanende bewerking zoals draaien, frezen, kotteren en boren
 • Je bent in staat om complexe producten te fabriceren
 • Je hebt kennis van veiligheids-, milieu-, arbo- en kwaliteitsvoorschriften

Wij bieden

Een goed salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden en een baan bij een innovatieve en groeiende organisatie die verwacht dat haar medewerkers zich voortdurend willen ontwikkelen en daar ook veel in investeert. Royal Duyvis Wiener B.V. onderscheidt zich door een plezierige werksfeer met veel ruimte voor initiatieven.

Organisatie

Royal Duyvis Wiener B.V. is een van de marktleiders in de cacao en chocolade industrie en verkoopt, ontwikkelt, produceert en onderhoudt machines en proceslijnen voor de wereldwijde markt. Door technologische kennis, hoogwaardige producten en innovatieve oplossingen optimaliseert Royal Duyvis Wiener productieprocessen van klanten. Met ons hoofdkantoor in Koog aan de Zaan zijn wij gevestigd in het hart van de cacaosector. Royal Duyvis Wiener is in staat om de hele productieketen van cacao- en chocoladeverwerking te leveren; van cacaoboon tot chocolade. Daarnaast zijn wij actief in het uitvoeren van speciale projecten in de procesindustrie en pasteurisatie processen in de voedselverwerkende industrie (Log5).

 

Onze kernwaarden: Betrouwbaar, eerlijk, eigenaarschap, respect, samenwerken & vertrouwen.

Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden van deze vacature en wil je onze nieuwe collega worden? Stuur dan je motivatiebrief en Curriculum Vitae t.a.v. Colinda Vinke (HR Manager) naar: recruitment@duyviswiener.com. Voor meer informatie over de functie kunt u bellen naar 075-6126126. Uw sollicitatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld