Voor onze afdeling Marketing zijn wij op zoek naar een enthousiaste, innovatieve en gedreven: 

Marketing Manager

Fulltime

De Marketing Managers functie is een uitdagende en cruciale functie binnen onze organisatie. Je bent innovatief en je vindt het een uitdaging om te bouwen aan en versterken van ons merk. Je stelt doelen en prioriteiten en vertaalt de plannen in operationele activiteiten om deze samen met het team uit te voeren.

Kennis en ervaring

  • Je hebt minimaal 3 – 5 jaar B2B marketing ervaring
  • Kennis en ervaring in internationale organisaties en een goed begrip van de culturele verschillen
  • Ervaring met het opzetten en uitvoeren van strategische plannen, budgets en forecasts
  • Marketing communication ervaring: branding, content creatie, nieuwsbrieven, proposities, online campagnes, events en CRM
  • Zelf startende en resultaat gedreven professional
  • Georganiseerd, klant focused, analytisch en creatief
  • Zowel strategisch als hands-on
  • Goede presentatievaardigheden
  • Excellente kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Kennis van de Franse en/of Duitse taal is een pré.
  • Ervaring hebben in het doen van markt- en concurrentieanalyse

Functie-eisen

Minimaal HBO afgeronde opleiding in de richting van Marketing. Je bent sterk in strategische marketing, marktanalyse en business planning. Je bent zelfstandig en verantwoordelijk en vindt het fijn om te werken in een organisatie vol met ambities. Minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring in marketing of business development. Kennis van of affiniteit met de voedingsindustrie is een pre.

Wij bieden

Een goed salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden en een baan bij een innovatieve en groeiende organisatie die verwacht dat haar medewerkers zich voortdurend willen ontwikkelen en daar ook veel in investeert. Royal Duyvis Wiener B.V. onderscheidt zich door een plezierige werksfeer met veel ruimte voor initiatieven.

Organisatie

Royal Duyvis Wiener B.V. is een van de marktleiders in de cacao en chocolade industrie en verkoopt, ontwikkelt, produceert en onderhoudt machines en proceslijnen voor de wereldwijde markt. Door technologische kennis, hoogwaardige producten en innovatieve oplossingen optimaliseert Royal Duyvis Wiener productieprocessen van klanten. Met ons hoofdkantoor in Koog aan de Zaan zijn wij gevestigd in het hart van de cacaosector. Royal Duyvis Wiener is in staat om de hele productieketen van cacao- en chocoladeverwerking te leveren; van cacaoboon tot chocolade. Daarnaast zijn wij actief in het uitvoeren van speciale projecten in de procesindustrie en pasteurisatie processen in de voedselverwerkende industrie (Log5).

 

Kernwaarden

Betrouwbaar, eerlijk, eigenaarschap, respect, samenwerken & vertrouwen.

 

Solliciteren?

Wil jij onze nieuwe collega worden? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar recruitment@duyviswiener.com. Je kunt je sollicitatie richten aan Colinda Vinke (HR manager). Voor meer informatie over de functie kun je bellen naar de HR-afdeling 075-6126126. Je sollicitatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld