Ter uitbreiding van de afdeling Marketing zijn wij op zoek naar een mens- en organisatiegerichte:

Market Analyst (fulltime) m/v

Functie-inhoud

De Market Analyst is verantwoordelijk voor het in kaart brengen van de markt- en klantontwikkelingen en deze te vertalen naar de salesactiviteiten in diverse landen, welke landen zijn verdeeld onder de International Sales Managers. Een belangrijke focus ligt op het totaalbeheer van het CRM-systeem en het maken van gewenste analyses (monitoren binnenkomende aanvragen, realisaties en geografische spreiding). Daarnaast is de Market Analyst verantwoordelijk voor de positionering van de onderneming in de markt alsmede voor de ondersteuning van het International Sales Team.

Functie-eisen

  • HEAO Commerciële Economie / HBO International Marketing Management / NIMA-A;
  • Minimaal 2-3 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in een internationale (industriële) omgeving;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, bij voorkeur ook kennis van de Duitse en/of Franse taal;
  • Competenties: structuur, helikopter view, analytisch, assertiviteit;
  • Affiniteit met techniek is een pre.

Organisatie

Royal Duyvis Wiener B.V. is een van de marktleiders in de cacao en chocolade industrie en verkoopt, ontwikkelt, produceert en onderhoudt machines en proceslijnen voor de wereldwijde markt. Door technologische kennis, hoogwaardige producten en innovatieve oplossingen optimaliseert Royal Duyvis Wiener productieprocessen van klanten. Met ons hoofdkantoor in Koog aan de Zaan zijn wij gevestigd in het hart van de cacaosector. Royal Duyvis Wiener is in staat om de hele productieketen van cacao- en chocoladeverwerking te leveren; van cacaoboon tot chocolade. Daarnaast zijn wij actief in het uitvoeren van speciale projecten in de procesindustrie en pasteurisatie processen in de voedselverwerkende industrie (Log5).

Wij bieden

Een goed salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden en een baan bij een innovatieve en groeiende organisatie die verwacht dat haar medewerkers zich voortdurend willen ontwikkelen en daar ook veel in investeert. Royal Duyvis Wiener B.V. onderscheidt zich door een plezierige werksfeer met veel ruimte voor initiatieven.

Solliciteren?

Wanneer u geïnteresseerd bent kunt u een sollicitatie sturen met motivatie en CV per e-mail naar recruitment@duyviswiener.com. U kunt uw sollicitatie richten aan Colinda Vinke (HR manager). Voor meer informatie over de functie kunt u bellen naar 075-6126126. Uw sollicitatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld