Ter uitbreiding van de afdeling Technology zijn wij op zoek naar een mens- en organisatiegerichte:

Food Technologist m/v

Functie-inhoud

Als levensmiddelentechnoloog bij Royal Duyvis Wiener maak je samen met jouw collega’s, de vertaalslag van
het product van onze klanten naar het verwerkingsproces, onze machines en proceslijnen. Je hebt daarvoor contacten op verschillende niveaus binnen de eigen organisatie. Je onderzoekt bestaande processen, doet analyses en legt de gevonden data vast. In voorkomende gevallen doe je aan de hand van resultaten voorstellen om de huidige technologie van onze machines en proceslijnen te verbeteren. Je bent actief betrokken bij het bedenken, testen en uitwerken van processen, recepten en trainingen met de apparatuur in ons Technology Center.
Uiteindelijk ben je in staat om zelfstandig trainingen en demonstraties te organiseren, ben je betrokken bij discussies met klanten, kun je advies en verbetervoorstellen aan ze uit brengen over hun product en productieproces. Je kunt ondersteuning verlenen bij het opstarten en afstellen van machines en installaties bij klanten.

Functie-eisen

  • Opleiding levensmiddelen technologie, of vergelijkbaar in Food, chemie, proces, op MBO niveau;
  • Enige jaren werkervaring in een levensmiddelen technologische functie, bij voorkeur in de cacao-, chocolade- en noten verwerkende industrie, of in de olie- en vetten industrie;
  • Zelfstandig werkend, analytisch vermogen, innovatief en in staat te denken buiten de gebaande paden;
  • Bereidheid tot reizen (ca. 25% van de tijd) naar (inter)nationale klanten of buitenlandse vestiging;
  • Affiniteit met mechanische techniek; – Beschikken over goede communicatieve eigenschappen, zowel in woord als geschrift;
  • Goede beheersing van de Engelse taal.

Organisatie

Royal Duyvis Wiener B.V. is een van de marktleiders in de cacao en chocolade industrie en verkoopt, ontwikkelt, produceert en onderhoudt machines en proceslijnen voor de wereldwijde markt. Door technologische kennis, hoogwaardige producten en innovatieve oplossingen optimaliseert Royal Duyvis Wiener productieprocessen van klanten. Met ons hoofdkantoor in Koog aan de Zaan zijn wij gevestigd in het hart van de cacaosector. Royal Duyvis Wiener is in staat om de hele productieketen van cacao- en chocoladeverwerking te leveren; van cacaoboon tot chocolade. Daarnaast zijn wij actief in het uitvoeren van speciale projecten in de procesindustrie en pasteurisatie processen in de voedselverwerkende industrie (Log5).

Wij bieden

Een goed salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden en een baan bij een innovatieve en groeiende organisatie die verwacht dat haar medewerkers zich voortdurend willen ontwikkelen en daar ook veel in investeert. Royal Duyvis Wiener B.V. onderscheidt zich door een plezierige werksfeer met veel ruimte voor initiatieven.

Solliciteren? 

Wanneer u geïnteresseerd bent kunt u een sollicitatie sturen met motivatie en CV per e-mail naar recruitment@duyviswiener.com. U kunt uw sollicitatie richten aan Colinda Vinke (HR manager). Voor meer informatie over de functie kunt u bellen naar 075-6126126. Uw sollicitatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld